I Jas na svoja raka napraviv grebenje, nema dokazano studii deka pomaga za implantacija, no drugarka imase uspesen transfer a posledniot uspea i kaj mene Sepak mojot doktor vo Ceska sekogas kazuvase za uspesen transfer i bremenost 80-90% uloga ima embrionot, potoa endometriumot taka da site dodatni proceduri intralipidni, ERA, grebenje itn e dobro da se napravat no ne znaci deka od niv ke bide uspesen transferot
Najverojatno ke bide besplatno prenesuvanje na embrionite od remedika vo sistina. Vikni vo Sistina da se dogovoris i so niv i so doktorot no kako sto razbrav besplatno ke bide toj del za pacientite na Dimitrov
Зошто скречинг правите на приватно?Јас правев кај др.Зоран во Чаир.Прекрасен доктор и многу евтино .Ова е само мое мислење пак вие знаете.И мене лично Трајковски ми го препорача.И хистеро кај него правев.
Zdravo, alergicna sum na antibiotik i denes koga se javiv vo tolosvki za hsg mi rekoa samo vo bolnica, nemoze kaj niv Dali ima nekojvakvo iskustvopri hsg a pritoa alergicna na antibiotik i kako pominala? Osven vo sistina i tolovski, kade na drugo mesto moze da se napravi hsg vo sk?
Jas sum alergicna na penicilin, pred bilo kakva procedura potpolnuvas formular na koi lekovi si alergicna. Taka da ne se sekiraj za bilo sto imaat adekvatna zamena
Devojki 9ti den od transfer na 5 dneven blastocit.. sekako nemozev da izdrzam do 14ti den,sto mislite ?
Ja mislim da si trudna ❤️❤️❤️ Sutra ti je 10 ti dan,nozesh slobodno betu da uradish kad su blaste u pitanju.Cestitaaam ❤️
Devojki, dali imate nekoja od vas nekoj broj od IVF odelot vo sistina, osven sluzbeniot objaven vo stranicata na sistina. Mnogu be neprofesionalni se u pm. Tri dena ne mozam da gi dobijam po telefon nikako. Mnogu premnogu izvoltirana sum so stafot. Kako moze nikoj da ne se javuva 3 dena
Здраво жени!Пак јас после неколку години,се спремам за второ детенце после првото кое наполни веќе 3,5 години.После 8 месеци решивме да одиме по пат на инвитро како за првото.Е сега собрав се документи за во фонд и испадна на сопругот спермограмот да е со дијагноза teratozoospermia.Знаете ли нешто повеќе за ова?За првото дете немаше он никаков проблем,само јас бев со една туба поради операција од слепо црево.Секако ќќе се консултираме со др Владимир за резултатов меѓутоа сакав да чујам и ваше мислење.Поздрав и среќно на сите
Честитки, со лесно И јас бев со 2 бластоцисти и на 10ти ден имав ваклв убав позитивен тест и позитивна бета на 14ти ден
Zdravo dali posle primeni terapii vi sr ima poremeteno ciklusot eve jas posle mesecot na terapii dobiv na 28 dena sega nema go nikade samo simtomi kolku sakas a mi kasni nekade 15 dena
Devojki vi blagodaram na site,da vi se vrati vaka kaj site da se izraduvate.jas napraviv i beta denes,radoznalost posle testot pozitiven i se potvrdi ,na 9ti den pozitiven e rezultatot,ke povtoram pak vo ponedelnik ❤️