Нека наплати само нека се заложи да го разгледа секој случај поединечно, а не како на лента. Немал време во Ремедика, не верувам поразлично да биде во Систина. Барајте повеќе од докторите, нека објаснат што е следно и како ќе го постигне.
Blagodaram i ti posakuvam uspeh sto poskoro,da se raduvame zaedno . Za banjite sama ,bez nicija preporaka.se pocuvstvuvav podobro i znaev deka ke ima efekt.vi preporacuvam na site,barem na 4,5 dena otidete,vistina ima golemo vlijanie.Pozz i se najdobro
Pred se cestitki.... Da se nadovrzam i jas na postot onoj koj sto seuste ne se sretnal so dr Trajkovski ne znae kakov pristap ima toj so svoite pacienti bukvalno so seta svoja energija navleguva vo problemot i bara vistinsko resenie...Takvi luge se retki osobeno doktori. Mu blagodaram na gospod sto ne odvede na vistinskata vrata.
Дали некој има правено амх на биохемија и на друго место? Дали резултатите се разликуваат или се веродостојни од Биохемија?
Zdravo devojki,dali nekoja od vas ima podneseno dokumenti za vaucer vo septembri i dali dobila odgovor,mene mi kazaa komisija ke imalo duri vo noemvri
Ako Gospod ni dade masko cedo ke go krstime Vladimir. Doktorot e kako od Gospod praten. Se voshituvam na sekoj negov uspeh
Тета мета честитки! Да си имаш лесна бременост ко песна Фала ти многу што ја сподели твојата приказна, на секоја приказна се радувам бидејќи ми даваат надеж и мотив, а посебно се израдував на оваа бидејќи со толку низок амх сте успеале. Јас исто сум со низок амх, четири неуспешни инвитра, надеж веќе и речиси нема Овде на форумот прочитав многу пофални зборови за др. Трајковски, и веќе закажав консултации кај него, па здравје ќе видиме каков впечаток ќе ни остави, и што тој ќе ни препорача за нашиот случај. Фала ти уште еднаш што го сподели ова, хахахаа може и тоа со бањите да се проба Поздрав
7 dena imav stimulacija, puregon i fostimon, dnevno od 3 do 4 max. Sekoj razlicno reagira, nema pravila. Samo pozitivna misla
Јас имам поднесено во септември и пред 10 дена бев да прашам до каде е ми рекоа да прооверам пак за 10 дена па планирам утре/задутре да поминам да видам до каде е . А кој ти кажа дека тек ноенври ке имало комисија? Се јави на тел или беше кај нив?
Девојки какво Ви е искуството со ембриолозите од Систина? Дали се има можност со нив да се поразговара и дали даваат предлог препорака околу метода која би била најсоодветна за оплпдување. и кој го дава последнот збор на колку дена се враќа ембрионот?
Ембриолозите во Систина само едно знаат и тоа е: Со докторот видете. Што ви кажа докторот? Како се договорите со договорот? Моето искуство е тоа.
оооо колку наместо коментар. Ако принципот на работа му е како во Ремедила по 40 секунди од пациент ке се размислам дали би му ја дала нему довербата пак, Искрено на повеке умови сум и од немај каде сум кај него ... некако да кажеме ме познава по толку влечкање кај него. Знам дека е многу стручен ама со минимално посветено време од пациент голема е можноста и да се превиди нешто,