Ne jadi procesiran sekjer, pasta, leb (bel), i minimiziraj vnesuvanje na bel oriz i kompir. Mozes da probas KETO dijetata ako sakas
Јас имав успешно инвитро со истиот режим на храна -умерен. Само после трансверот јадев повеќе протеини во смисол пилешко што не го јадам баш редовно. Тајната е да се опуштиш и да не му ја мислиш едноставно дај си надеж дека е успешно и уживај
Devojki imunoloski analizi ANA i AFA? Za sto se pravat? I dali treba dolgo da se ceka za rezultat? Da go izvadam prvo polipot i dr mi kaza imas 15 denovi da gi pravis. Ps: stres level-100
I taka jas eve imam urinarna infekcija Od sabotaa koga bev na eho najverojatno od toa mi e uste nemozam da se opraam Daj pomognete so da pravam dali moze nekoj problem da imam. Znaci ne mi se veruva kakva srekja imam ♀️
29.000 само трансфер, 500 стоп инекција, и се друго е плус (зависи што терапија ќе то даде докторот). Одмрзнување не се плаќа дополнително
Да направиш брисеви и уринокултура, за да примаш соодветна терапија. Не се препорачува да правиш било што со инефекција. Ама на пример јас пред да почнам со процес имав е.коли, ја исчистив, проверував неколку пати, останав бремена и на првите брисеви што се прават пак ми се појави...
Veke zapocnata e postapkata denovive ke bide punkcija Ova mi e od so cesto me gledaat na eho, imam slab imunitet i zatoa odma fakajm infekcija ne e strasno po malku me pece ama sepak se nerviram zasto bas sega
Трет трансфер - успешен, првиот биохемиска вториот бета 0. За првите два физички спремна во топ форма, со мирување со режим протеинска исхрана - без исход. Третиот трансфер направен набрзина со мисла дека на четвртиот ке менувам клиника, лежење ич, исхрана што ми дојде при рака ,опуштена мах и бета хцг на 7ми ден од ет позитивна.Единствена разлика само во терапија, прогестеронска подршка на минимум, витамини појачани + клексани . Уште не ми се верува што се случи еве веќе сум 14та недела и супер сум ама јасно ми е дека кога најмалку се надеваш ќе биде ❤️ Само опуштено
Ани, Честитки!!! Кажи ми колку ти беше бета на 7ми ден? На кој ден беа вратени ембрионите? Смрзнати беа?
Здраво ми стигна известување за ваучерот ми бараат амх ,дали некој знае колку треба да биде за да добијам ваучер.
И што ти кажаа докторите, ти препишаа ли терапија? Мене нонстоп ме повторуваат ешерихија и ентерокока
Да да примав антибиотик, повеќе опасност во бременост има ако не се исчисти. Сега за сега два пати повторив и се е чисто. Многу се досадни и исто и јас ради имунитетот си ги влечам цело време, гледај да одржуваш добар имунитет.
Антитела во организмот, natural killers клетки и мутации некои се испитуваат со овие два теста, не се сеќавам точно кој што беше. На имунлогоија се прават, резултати околу месец мислам дека беше.
Eve i jas so edno iskustvo nikogas vo zivotot ne sum imala problem so bilo kakva infekcija sega dali od nogu terapii na prviot mikrobioloski mi izlegna candida togas se osetiv deka imam nekoj iscedok i pecenje sega mi izlegna eserihija coli od lekovite na koj reagira ne smee da mi dade nitu edna terapija, inaku 16 nedela sum dali nekoj imal iskustvo i so sto ja izlecil?