Beta treba na 05.11 da pravam.. Dva embriona na 3ti den... Ajde ne se sekiraj ke si bide... Ja osim povremeni bodezi od leva strana..nisto drugo... So sreca i na tebe mila!!!
Daj Boze i tebi i meni da bude velika beta.Ti je radish 2 dana pre mene,ja treba 7 novembra da je radim.Bog neka nam pomaze ❤️
Незнам сега како е па дали може искуство да ми споделите,пред 4години кога аплицирав во фонд за ваучер добив позитивен одговор за две недели,сега колку се чека ?
Devojncinja, imam drugarka so nizok amh i visok FSH (okolu 45-50),ima 30 godini. Piela proginova nekolku mesec, predhodniot mesec Lazarevski go vkluci i vo dabroston, posto nizok mu bese estradiolot i ne sakase da mu ja punktira folikulot. Ovoj mesec vo 2den na ciklus ima pokacen estradiol mnogu (okolu 150). Ona e mnogu razocarana. Ve molam dajte mi nekoe vase iskustvo sto moze da napravi so tolkav estradiol? I kako da go namali? I dali moze da vlijaelo proginovata i dabrostonot?
околу месец и половина може и два. Има повеке од месец и половина од кога имам аплицирано, Минатата недела добив инфо да доставам уште нешто , доставив за 1 ден и еве чекам
Mene mi bese konstantno pokacen estradiolot na 2-3 den ciklus Doktorot mi vkluci jasmin i inekcija zoladex ,bez inekcijata nemase tolku uspesno da se spusti
Moze so upat od maticen ginekolg na klinicka biohemija Rabotat i vo sabota od sabajle Jas pravev komolet hormoni na 3ti den vklucuvajki i amh okolu 400 den
Zdravo na site Jas sum nov clen na forumot Okolu 3 godini vo obud za bremenost i sega zapocnav so podgotovka za prvo invitro. Vtor den primam inekcii triptofem. Ve molam vashe iskustvo vo odnos na ishrana? Dali ima nesto sto ne treba ili treba? Isto taka citav na forumot deka e dobro da se pie sokceto Isosport iako ne mi e jasno zosto bas toa sokce.Dali nekoj znae? Sekoj sovet e dobredojden ) Vi blagodaram
Welcome to the club Proteinska ishrana, bez belo brasno i pomalku blago. Najbitna e poddrska od najbliskite i pozitivni misli so golema verba za uspeh. So srekja P.S toa "sokce" ne go pij, bez da ti kaze doktor
Во сити мол на 2 кат на штандот каде што продаваат протеини за билдери јас од таму ја купив од 50мг беше 2000 ден. или види по странине на фб каде што продаваат суплементи за билдери.
Devojki zdravo, pravena histeroskopja i skrecing na 4ti okotmvri, na 6ti den od ciklus. Posle zafatot pocnav cikloproginova da pijam 21 den i gi zavrsiv 24 oktomvri i uste nemam dobieno. Ednava grada mnogu me boli, mozno e da e od apcinjava, opsto mi se poosetilivi gradite od prethodno?
Во февруари месец види на biotika.mk и на bodyoutlet од битола на фб некоја членка има пишувано поевтини биле.