Честитки девојче Јас те имам читано и се сеќавам на тебе, многу ми е мило, да си имаш убава и лесна бременост
Дали на некоја од Вас ви одобриле ваучер без да треба да пробате со инсеминации прво иако јасно на ХСГ се гледа дека и двата јајцевода се запушени? По години борба и од двете страни, сега излезе и дека јајцеводите ми се целосно запушени. Докторката ми вели дека имаме можност со таков наод да добиеме одма ваучер. Не знам дали да се надевам или сепак ќе бараат прво со операција да пробам?
Jas podnesov vo septemvri bez inseminacii i sega dobiv odgovor da napravam HSG I 2d i 3d eho dopolnitelno
Zdravo, dali vo momentov nekoja clenka e vo proces na ivf kaj dr.Petanovski vo Remedika me interesira kakva e atmosferata posle zaminuvanjeto na dr.Dimitrov, dali ima guzvi, kako e so sestri, embriolozi i kompletnata usluga? Remedika mi bese prv izbor za ivf ama sega se dvomumam
53000? Не се нормални со цениве, дури нехумано станува! За колку години чување? Јас во Њуборн платив 18000 замрзнување + 6000 чување за една година.
Задоволни сме многу, индивидуално пристапи од самиот почеток и дава објаснување за се, секогаш остава простор за да поставиш прашање. Јас се почувствував слушнато и тоа ми дава надеж дека можеби ќе успееме. Месецов треба да имаме трансфер, доколку немаме пак успех со сопругот веќе сме решени да останиме кај др. Трајковски. Доколу ти треба инфо плус слободно пиши ми. Каде и да се одлучиш ти посакувам сила и успех!
Хахахха доживотно исто една година. Гаранција нула. Немаше одговор кога прашав дали ќе бидат сигурни на два ембриона ми вика знаете може при замрзнување и одмрзнување да се оштетат.
Se nadevam ke uspees od prv obid i jas se nadevam mnogu na doktorot i prethodno odev kaj nego i zadovolna sum..se nadevam nema da zgresime ti posakuvam uspehhhh
Pred dve godini pravevme vo remedika kaj Petanovski, mnogu neprofesuonalen pristap od se tamu. Sega sum ka Ivanovski vo sistina i toplo go preporachuvam