На 10 ден по трансфер домашен тест покажа две цртки, на 13 ден веќе имав висока бета околу 2500-близначна бременост. Само ако решиш да правиш дома не земај sure check, тој некако покасно покажува.
Исто и јас, немам ништо друго освен пофални зборови за Трајковски. Докторот ме слушаше со секакви прашања и коментари.. и трпеливо даваше одговор. Во Њуборн за разлика од Систина подобро е затоа што не е така тензична атмосферата и нема гужви како на ивф одделот во Систина. И на крај, совет за успешно ивф е навистина да верувате дека ќе биде, а доколку не биде, да не се откажувате!
Се испитува не клиника за гинекологија. Не е битно дали ќе си гладна или не. Земаат крв и резултат за месец месец и пол.
@Mihaela123456 извини ова не знам како тебе сум ти одговорила, а одговорот беше наменет за @Avgustina2020
Домашен позитивен на 5ти ден. На 9ти бета 600 и кусур, на 12 ден 2300 и кусур.. тројка ❤️ Ти посакувам успех
Izvestaj za refundacija na kleksani izdaden od new born dali vazi vo fondot ili so toj izvestaj sepak moram na transfuziolog da odam? I dali nekoj bil vo brzo vreme na transfuziologija poso jas edna nedela probuvam ama se nema termini
Zdravo Ve molam da spodelite dokolku nekoj ima od vas iskustvo so inekciite meriofert. Vo proces na in vitro sum od denes zapocnav so ovie inekcii paralelno so Bemfola Vi blagodaram
Пробај со тој извештај да одиш на ГАК да одиш да ти ги препошат. Ианку нема да ти важи. Летоска во соба 36 примаа за оваа проблематика.
Kolku so znam na gak gi prakjaat tie so se trudni a tie so se vo proces na in vitro na transfuziolog ili neso greska sum?
Јас во јануари за првиот трансфер бев со извештај од Владимир за да ми ги пишат тие до тест. После тоа некој спомна дека само ако си труден препишувале. Прашај го матичниот може знае или ако си во можност да отидеш и да замолиш дирекно таму.
Sekoj den zboram so maticnata vika nema termini na transfuziologija a za gak nikogas ne spomnala, bas ke prasam utre
За на трансфузиологија термини за лаборатприја пуштаат од ден за ден. Ама тебе ти треба трансфузиолог и за таму потешко. Јас по еден месец однапред вадам упат. Ианку можеш да следиш тука кога пуштаат термини http://mojtermin.mk/map/specijalist...&clinic=jzu_institut_za_transfuziona_medicina Едит: за ГАК ако си од Скопје немаш што да изгубиш, обиди се дали ќе ти дадат.
Gibpratam jas ama site se zolti nema zelenu slobodni hahaha Ajde ke probam ke vidam utre so kr kaze maticnata Fala ti mnogu
Ама за трансфузиолог знаеш дека само општ може да ти даде. И мене и од жолти ми фаќа, со дијагноза варикозни вени. Поинаку не ни можеш да стигнеш до трансфузиолог.
Opst ne mi dava mi vika ke mora od maticniot ginekolog da si baras poso e ginekoloski problem... Nasevo drzavice toa e