Провери и во оваа аптека во Ѓорче. Доста се снабдени и брзи и флексибилни Apteka Terijak Skopje Најди ги на facebook. Ке ти пуштев линк ама ми кочи нешто компјутерот па споро ми отвара се .02 613 9832
Zavisi od kade si, vo Kicevo ima edna apteka kade nema sto nema. Bukvalno se sto mi trebalo sum nasla tamu.Apteka Bruno
Eve jas da si pokukam Prv pat primam Decapeptyl, abre ponervozna ne sum bila Sega treba odam na eden sostanok, si rekov poarno jas online da se uklucam, da ne utepam nekoj Ako ima nekoja clenka sto e na Decapeptyl, moze da se druzime
Ne ti e od dekapeptilot be. Imas stres sto ke pocnes so stimulacii ti Uplav od inekciite imas, od toa ti e sigurno .. I jas sum bila dva pati so dekapeptil, nemav nervozi.. Aaaajde so srekjaaa
Zdravo devojki,dali nekoja od vas ima izvadeno patoloska bremenost a e vo raboten odnos da mi kaze koj prosek od plata se zema dali 3 ili 6 meseci ,i kolku % se zema
Подобро да не се дружиш со некоја што примила Декапептил, на пример јас кога примив Примив една на 22-23 ден, ме отепа значи додека почнав. Ај во почетокот не толку, ама како го снемуваше естрогенот, така пукав. Нервозна, со огромен апетит, надуена, со жешко-ладно особено ноќе. Вистински климакс, само едвај чекав да дојде денот да почнам со Естрофем. Како потоа ми се зголемуваше естрогенот, така ми намалуваа симптомите. Издржи, ќе помине. Па со убаво да се заврши
70% dodeka ti otvorat porodilno, potoa 100%. Prosekot nekoj sto raboti smetkovodstvo da prasas najdobro, vajda e 6 meseci pretpostavuvam
Ve citam deka nekoi "lekovi" kako del od terapija vi e problem da gi najdete po aptekive Pa edno info: Apteki "Ziva farm" od Veles se, imaat se i sesto: progesteroni, proluteksi, cuda....Duri i ako vi treba nesto nedostapno, ke naracaat za kratko vreme i po kargo moze da vi ispratat....taka da, ako vi znaci, imaat fb strana i se nadevam vi e od pomos ... So sreka na site sto ste vo ivf postapka ili ke bidete ❤️
И јас не се разбирам во терапииве ама ако можам да ви помогнам има една аптека на пластичарска улица кај што многу пати сум наоѓала лекови што на др.место не сум можела и мн се услужливи,ова е бројчето 078 262 96.Со среќа на сите од срце
Dobro pominav. Matkata e okej. Ubava, cista, dobra.. (samo deca ne saka da drzi vnatre u pm ). Grebeevme endometrium. Nemam ni terapija primeno ni nisto podocna. Sleden ciklus ke pravime transfer zdravje boze.
Здраво. Би сакала да ми пише некој кој одел на инвитро а кој е без туби( без два јајоводи).Сакам да направам консултација во врска со документи,постапка,можности за ваучер,позитивни искуства итн.
Јас сум исти случај,одстранети два јајцеводи,успешно ин витро од прва.Сега чекам ваучер за второ дете со замрзнати ембриони.