I jas imav krvarenje, ne mnogu ali na sekoe brisenje barem 10 dena bese prisutna, ne grizi se mislam deka e normalno.
Zdravo na site. Denes mi izvadija samo 3 jajce kletki. Malce sum bez nadez, no kako treba taka neka bide. Mozebi sledna prilika poveke sreka
Da ve prasam tie sto ste kaj Dimitrov, neli vo Sistina sega, dali i toj ima edna medicinska sestra, mislam kako drugite doktori vo Sistina sto rabotat na toj princip? Fala I ako moze imeto na sestrata? Isto kako odi so zakazuvanje? Se ceka mnogu kako kaj drugite doktori?
Da ve prasam nesto vo vrska so protokolite, prvata postapka za ivf mi e so kratok protokol, sega vtorata Dimitrov mi rece so dolg, e ovie protokoli bas ne gi razbiram i pocnamve uste od 21 den od ciklus so bockanje, sto e razlikata??
Здраво да прашам колку време од прилика се чека за одговор од фондот за ваучер ние поднесовме пред некој ден за прво ивф инаку сум со запушени канали на хсг и потврдено преку хистеро и лапаро
месец до два. Јас првите два ги добив за околу еден месец а третиот за нешто помалце од два месеца - Зависи како има комисија и дали ке ти бараат плус документи.
Doktorot ti odreduva protokol spored nekolku elementi. Kako prvo vozrasta, ehoto na antralnite folikuli, amh.. on znae sto pravi (well at least treba da znae).. kakva terapija primis? Dekapeptil?
Da, dekapeptil mi dade se dodeka dobijam i posle nekoi stimulacii drugi spomna, jas sekogas sum bila stimulirana so gonal i cetrotide...ovie za mene se nesto novi.
Prijatelke, mislam deka ni dojde redot nas sega. Jas, ti, Jeta i nekoji drugi veke treba da se izbrisame od ova tema..
Pa redno vreme e mislam, odamna sme tuka, da se preferlime vo trudnicki muabeti veke, ups da ednas se preferliv samo nekolku nedeli traese i pakk se vrativ vo moeto staro mesto hahah