Не знам, не ми се познати тие работи. Бев прочитала одамна и сега така нешто ми се врти во глава. Не знам уште што да испитам, си велам да не пропуштам нешто.
Јас вежбав активно цело време до пункцијата после тоа веќе не. Митко на пункцијата ми рече да мирувам и на трансфер.
И јас го имам истото мислење само пусти страв и голема желба за бебе што се не прават. Пак денес се движев малку низ дома, станав, јадев до тоалет итн. Па со Господ напред
M Jas za vreme na stimulacii ne vezbam oti ne sum kako treba hahah stomakot mi e mnogu otecen. A dali moze ili nemoze neznam, Dr. Do Sega nisto nema kazano a nemam ni prasano . No ima logika da ne se vezba.
Zatoa vi vikam slusajte go doktorot,toj najdobro ke vi kaze.Sekoj organizam e razlicen i razlicno reagira.Mene nitu mi bese poduen stomakot,nitu imav bolki znaci absolutno nisto.Duri i se pogodi za vreme na posti da se desava celiot proces i doktorot mi rece deka bas povolno vlijae takvata ishrana so proteini od rastitelno poteklo.Znaci absolutno nisto ne mi bese zabraneto,pusac ne sum,a alkohol voopsto ne mi se piese periodot
Најнормално однесувајсе... само не се напрегај не кревај тешко немој да се плашиш му треба циркулација да си порасне во меше
Devojki, na brisenje kako mali rozevi bledi kapki. Se isplasiv. 5ti den od transfer. Nekoj so vakvo iskustvo? Ne ni znam dali da pravam preku krv test od pusti strav.....
Jas imav na mojot 2 transfer takvi kapki rozevi pa duri i sveza krv, bese pozitiven testot mi rekoa sigurno od implantacia, ne panici samo prekini aspirin i miruvaj.
На 6-ти ден од трансфер со бластоциста домашен тест ми покажа пребледа втора црта, што значи и бета ќе беше можеби околу 10.
Kako vi vlijaat stimulaciite emotivno? Edna cikloproginova me poremeti skroz dodeka ja piev i cekav ciklus da mi dojde. Sto bi rekol mm nekolku lica imam)
Па ако можеш да се стрпиш, можеби е подобро да почекаш уште некој ден. Не би сакала да се разочараш ако е негативен, а може да дошло покасно до имплантација и само џабе да се вознемириш. Мене и при двете бремености ми покажа на 6-ти ден, но јас со правење тестови толку рано си велев полесно ќе прифатам ако не сум бремена.
Ke se obidam barem uste dva dena. A dali nekoj znae kolku vreme trae ova krvanje ako e voopsto implantaciono?