Moj predlog i sovet da otidesh na razgovor i pregled kaj d-r Tofoski,zamoli go i da ti pomogne za ponataka,zemi si so tebe se shto imash ispituvano da razgleda. Ne sakam da umuvam,tuku da pomognam ako mozam
Znaci mene toa mi trebalo )))) mene AMH mi e 1.59. Odev godina ipol kaj Mitko Ivanovski, posle kaj Trajkovski, a ne mi spomnale :/
Мила, мислам дека за уште помал АМХ го дават, али несум сигурна. Верувам дека би ти кажале да имало потреба
Pa ne ti e los, zavisno do godinite. Moze i zatoa ne ti spomnale. Znam deka e loso pod 1 da bide. Kuliraj i pazi so DHA sama ne zimaj, prasaj ginekolog ili endokrinolog, taa ne se pie na svoja raka, kako i bilo koj drug vitamin
cekaj malku, kako moze na histopatologija da pokaze primerokot deka ne e ednometrioza, a trajkovski radi taa cista da te vodi so endometrioza, znachi ili ja imas ili ja nemas, posebno ako si laparoskopski operirana.
Мене амх ми беше 0.4 и доктор Митко Иваноски ми рече да пијам дхеа од 50мг. ја купив и не ја пијав за подобрување на јајце клетките е и за енергија еден вид стероиден хормон е никако на своја рака не се пија ево мене од доктор ми беше препишано и пак не пијав не даваат на секого да се пија само тие ептен низок амх што имаат.
Јас ја купив во февруари месец од сити мол од штанд на прв кат каде што се продаваат суплементи за мажи и жени за билдање 2000 ден.
Ќе замолам некоја членка каде што проблемот е машки фактор да ми пише лп. Имам неколку прашања и сакам да се консултирам. Фала
Михаело, само си наоѓаш причини да се опседнуваш Ќе те тужакам на докторот да те скара Ај гаси се од форум и оди да се релаксираш. Немаш ендометриоза. За две недели ќе се увериш и џабе ќе ти биде цела магистерска што си ја спремила читајќи за ендометриоза @Mihaela123456