Zdravo vcera mi napravia skrecink e sega mene vcera mi bese 14den od ciklus dali pravilno bese napraven za dve min doktorot vika gotovo zavrsiv so edno stapce kako za pap tes bese 6 pati onadi i gotovo misla mie dali Pravilno go napravi?
jas preth mesec praveh diajgnosticka histeroskopja so skrecing. Piev cikloproginova i koga dobiv bese slabo i oskudno. Koga mi zavrsi krvarrnjeto si funkcionirav normalno i si imav odnosi. Posle 15 dena pak dobiv, cikloproginovata mi napravila cista izgleda imav jaka crvena krv. I kaj mene doktorot isto da se regulira ciklusot sleden mesec kje probame so stimulacii.
Тоа е ивф доктор, сигурна сум дека знае што прави. Инаку скречинг во амбулантски се прави така. Не се замарај со сомнежи, опушти се и да вроди со успех постапката.
Нема поубаво чувство од ова, да се уклучам после многу долго време и да видам дека друшките со кои поминавме години пишувајќи на темава,успеале во исто време со мене Пресреќна сум за сите. @princess5 @0ли @Sienna_MK ги чекам со цело срце и останатите. И само едно ќе кажам- Вашиот ден доаѓа
Jas mnogu pati sum vlegla vo tvojata historija, da vidim posleden pat da ne si pisala vo temata na trudnite. Te pamtim i jas od koga sum se vklucila ovde, i sekogas se mislev dali veke si zabremenila. Please spodeli go tvojata prikazna. Mnogu se raduvam za tebe
Знаев дека ме мислиш, ти си едно многу посебно човече Кога прочитав за тебе солзи ми течеа од радост и мислам дека тогаш и беше последен пат кога се уклучив на форумов.
фала ти Првото ивф имав два трансфера кои беа неуспешни. Од второто ивф добив една единствена бластоциста која ја замрзнавме. Трансферот го направивме по скоро една година од постапката. На природен циклус беше,само со клексани и утрогестан од терапија. Ти посакувам многу среќа, верувам дека наскоро ќе ни се придружиш, како и сите останати во темава
Ех многу добар доктор ама секој со свое искуство кај него... мене многу ме кошташе ама тоа е... јас него не го препорачувам на никого и од лично искуство кажувам...
Devojcinja, posle scratchingot nemavte obilno krvarenje neli? Deneska dobiv ama mnogu oskudno. Me prasa doktorot dali dsigurno krvarim, imam povekje krv od predhodnite denovi, svez, ama oskuden.. kako bese kaj vas?
Kafena oskudna krv, kako parcenca nekoi. Posle 15 dena dobiv pak ama sveza krv se somneva doktorot na cista ili disbalans so hormonite. Neznam kako e posle toj ciklus dali se normalizira ciklusot.