Дали некоја поднела барање за ваучер за ин витро од фонд, без дијагноза? Во смисла каде што постои идиопстска неплодност односно причините за неплодноста се непознати?
Zdravo moze li da mi dadete broj ili website od nekoja apteka vo Kosovo kaj sto poracuvate terapija mi trebaat apcinja Estrofem 2mg?Kaj nas ima samo od 1 mg gi barav i vo Bugarija nikade nemozam da najdam.
Vo MK znam deka nema jas od Bugarija zemav od 2mg.Treba da pijam 3×2 od 2mg zatoa baram kontakt od nekoja apteka od Kosovo da prasam tamu dali imaat od 2mg.
Uzivaj si )) ne mora da znaci deka treba. Jas imav nekoi bockanja na momenti ama toa e sekunda i tolku. Ne znaci deka site ke gi imame istite simptomi. Najvazno e da si opustena i da si uzivash vo ovoj period Mene mi e 7-mi den od transfer ❤️
Ja taman se resiv da pocnav za vtoro inv mene mi kasne,pa de nekoja kapka padne pa pak nema....off maki moi
Chestitki drugarche po maka Se sekjavam i jas na tebe i mnogu se raduvam shto si uspeala od se ❤ Pozdrav
Devojki da ve prasam jas bev 6mec na mikroginon i sega pocnav so ivn postapka izgleda sum dolg protokol no pred 4dena doktktorktaa mi dade mi ds pijam folna kiselina i Pregna Max no eve dva dena imam ciklus no ne mi e normalen nego sosema malce i ne e krv nego nesto prlavo dali e normalno ili da se javam na dokt
Devojcinja, deneska ubavo krvarim i posle 35 dena vcera dobiv ciklus posle histero. Deneska pocnav so estrofem 3*2 i sega pocnuvame oficialno so 4t transfer so zamrznati blastocisti. Se molam i se nadevam deka ke imame uspeh ovoj pat. Send some prayers over here
zdravo zenski dali nekoja znae kako mozam i kade da gi najdam farlutal tableti od 500mg.. treba da pocnam terapija a vo mk gi nema