Да нека каже што мисли за родилката што излезе без неколку органи Не гледам негде да давала совети и мислења низ темиве
Премногу безобразно суштество, знае ли таа со што се соочила членката, финансии, сопруг, брак, семејство, кариера, здравје, околина, па ќе се нафрлува тука. Ама ќе суди и ќе кажува кој доктор е достапен, која е постапката за донација и ќе осуди некој за можна мисла во афект кажана. Од петни жили ќе се докажува тука, а не е никако тангирана.
Многу ве вознемири нешто само мислењето околу јајните клетки Ин За свое здравје пари секој има право да се сомнева во се Вистина е безобразно туку така да се нафрлиш И да во право си За последното
Zdravo devojcinja.I mojot vtor transfer so dva zamrznati blasocisti zavrsi bez uspeh. Denes 13 den od transfer domasen test e negativen. No ke moram utre i preku krv da pravam.od klinika ke baraat. Na site vi posakuvam sreka i uspeh.
Не го прекинувај клексанот, не ти е од него крварењето. Јас сум имала вакви ситуации и во паника сум исклучувала клексан, ако си со тромбофилија не го прекинувај, подобро направи тест преку крв, со среќа и со лесно
Iako samiot mi go dade telefonot, za tehnicki prasanja gi prasuvav sestrite. Megutoa za terapija prepisana od nego, samo toj moze da kaze sto ponatamu. Bas sestrite me upatija da mu pisam na viber zasto ne znaea sto da mi kazat. I dali e vo red da mu pises nekolku pati za istoto i da te ostavi na seen. Za razlika od nego, Mitko nema sanisi da ne ti odgovori, bilo na mail ili viber.Ovoj moment iskreno mi bese kapak i zatoa go smeniv. Iako prviot vpecatok mi bese pozitiven i napraviv tamu 3 insemenacii, ima mn.raboti od koi ne bev zadovolna. Golem del od rabotite veke gi imaat napisano i drugi clenki na temava.
Nie zenite sme borci po priroda! Zeni lavici ❤️ Nekoj polesno, nekoj potesko do celta, no site ke ja stigneme. Slednata sansa ke bide uspesna ❤️
Iskreno jas bev kaj Mitko i sum prezadovolna nemam zbor!!!!! Prestanav vo period na kovid zosto tesko stigav do termin ednostavno ne mozev da zakazam. A i toj zaglavi meseci so korona, a jas veke barav dr dzare . Otidov kaj Trajkovski. Vo odnos na komunikacija so Mitko sekogash mi odgovaral na moj mejl, a so Trajkovski toj moment go nema. No toa ne znaci deka ne e strucen.
Jas ne vikam deka ne e strucen, bas ima uspeh kaj mnogu clenki. Iako i kaj dvajcata nemav uspeh, od Mitko sum prezadovolna i kako covek i kako doktor. I za redovni pregledi prodolziv da odam kaj nego.
Da ti ja skratam istragata, ziveam vo Anglia, Kade za ucestvo vo forumi naglaseni se pravilata za objavi so ime I prezime kako I za posledicite od istite. Za sekoja postapka pa I vo afekt ima soodvetna postapka. Jas nikogo ne navrediv I te molam da se vozdrzis od navredi. Sekoj ima pravo na sopstveno mislenje I ako toa se razlikuva od tvoeto.
Ti pocna so napaganje. Site muabeti ti bea besmisleni. Bas kako sto ti odgovorija i pogore, ne si samo ti vo stranstvo imame clenki sto ziveat stranstvo i znaeme i tamu kako e. Nie ovde poinaku funkcionirame vo komunikacija doktor-pacient. Ako ti dal broj samovolno, znaci treba da ti vrati na prasanjeto. Sigurno deka ne gi barame za banalni raboti, tuku za terapijata, reakcii i slicno. I da, pred da me napadnis mene sega, kolku za tvoe info jas 8 godini sum na temava i gi razbiram site do edna, so site nivni stavovi i somnezi. Tuka sum da gi bodram site do uspeh, vklucuvajki te i tebe. Sto pobrzo da se iscisti temava. So uspeh!
zdravo devojki !! mi trebaat inekcii tevagrastrim ili nivna zamena gi nema momentalno po aptekive .kade ste nabavile ili ako ima nekoja ostanati da mi ponudi
Те цитирам Kebide zacuduvacki ako za vakvi obvinuvanja izneseni javno a bez nikakov dokaz ne odgovarate I pravno. Ова не е осуда? А никој не ве прозвал за мислење Немам намера да продолжам дискусија со вас
Форумот е македонски, во Македонија, тука сеуште нема законски мерки за регулација на истиот. Незнам зашто мешаш баби и жаби, тоа е исто како некој да оди во Турција да каже зашто нема донација на јајце клетки, во Македонија има. Секоја земја си има своја регулатива. Или по пластично, зашто ми враќате ембриони 2, 3 ден, кога во Англија само бластоцисти враќаат, еден куп примери има ако веќе почнеме да се споредуваме.