Zdravo devojki,da se prijavam ovde kako majka na edno dete od 3godini koj shto go dobiv posle 3 godini ,posle 2 inseminacii.....sega sakam da pocneme so podgotovki za vtoro detence.Sakav da zakam pregled kaj Lazarevski da mi dade iskustva ,bidejki prethodno odev kaj Ivanovaki no termini nema slobodni duri posle sredina na januari .
Zarem nema nisto mesecov slobodno Ivanovski??? Bash sakav edna konsultacija so nego da zakazam. Lazarevski e isto taka dobar specijalist mislam deka nema da pogreshis.
Slusaj si go dr.. sepak e postrucen od nas . Pred 9 meseci koga pravev ivf na 2 den embryon na 9 den pravev beta I bese 0. Jas ja prekinav terapijata pa mu javiv I na dr. I mi rece ok e. Sepak slusaj doktor.
И Лазаревски и Поповиќ прекрасни доктори,луѓе пред се.Нема да згрешиш од лично искуство значи кажувам.Среќно
Па и подоцна од 18ти ден. Мојот трансфер беше на 26ти ден успешен.. терам 17та недела. Опушти се и не му ја мисли.. докторот знае
Сите доктори се стручни и добро си ја вршат работата секој посакува да има успех, јас правев инв кај Лазаревски прекрасен доктор презадоволна сум и од советите и од стричноста благодарение на него пред 4 недели си го добив едно прекрасно синче
Nema termin ivanovski minatata nedela zvonev ,posle praznicite mi rece sestra Sashka i zatoa sakav pa kaj dr.Lazarevski za mislenje.
Батали не се објаснувај за џабе Абе сигурно не се јавуваме да си кажуваме приказни ти реков - ми рече, така е. Потполно се сложувам, можеби човекот е способен, ама е расеан, недостапен и не ја лечи причината туку последицата. Е тука е проблемот. Он не те ни слуша ни гледа, едно вели, за ден-два после сосем спротивно да каже, кога прашуваш а зошто така кажавте пред 2 дена, те гледа и се труди да те збуни демек не знаеш што зборуваш
Здраво, дали ви се случило после трансфер да имате исти симптоми како пред циклус а да сте добиле позитивен тест. Денес ми е 5ти ден после трансфер а веќе од 3ти ден имам менструални грчеви, нафрлано чело, исцекок што ми е типичен баш пред да добијам, мека столица. Од терапија имам само 3x1 утрогестан, клексан, аспирин преку еден ден, метил фолат и метил б12 и денес ми е последен ден со декотрин. Колку и да се трудам да сум опуштена и да не мислам ми се чини како организмот сам да не ми дава шанса да се надевам. Решена сим да не правам тест, туку само ќе проверам бета на закажаниот ден. Но мислам дека ќе добијам циклус уште пред тоа.