Жени , ај некоја од вас да ми даде совет што е ефикасно против запек? Вие неколку дена некако ептен имам нешто читав од некои од апчињата се ствара шо ги пијам ама незнам од кој што како,и се нервирам подуена сум стомакот ми е тврд малце и незнам шо да се напијам да ме опушти мислам дека и то запекот имам болки додатни Хелп!
Ако примаш прогестерон запекот од него ти е. Инаку незнам во која фаза си ама можеш да пробаш со смокван сируп.
9ден од трансфер на бласто почна некое крварење де кафено де свежа крв-тест негативен. Фрлив цела терапија, излеговме со мм, се напивме вечерта дури и секс имавме На 14 ден од трансфер правам бета за да пратам резултат во болницата и шок бета 674 Како попче си продолжив да си ја земам терапијата После 48 часа бета 1421 Сега со Господ напред….. Симптоми никакви, опуштена скроз мислејќи дека ништо и од овој трансфер, ама ете сакало да биде. Ме зачуди што на 9 ден на бласто тест негативен, а реално убава бета на 14 ден. Доцна имплантација веројатно. Наравоучение- не прави тест пред 14ден од ЕТ
Честитки мила, многу возбудлив крај Чудни работи се случуваат и кога ќе ти дојде преку глава и кога ќе прекинеш со терапија, кога сака да биде, ништо не може да му наштети
Џабе само се туфкаме, лежи на криво, лежи на право, не јади бурек - јади авокадо, зедов прогестерон - заборавив прогестерон, кога сака да биде, ќе биде. Честитки. @La-loca
Леле честиткиии... Нема правила , ако сака да биде ќе биде...само не прекинувај терапија билокаква без др да каже..
Jas sega brzo doznav za ovaa terapija blagodarenie na ovoj forum. Fala vi za spodelenoto iskustvo. Sakam da ja primam i jas sekako ako dr.se soglasi. Inaku mislam deka nekoja clenka mi spomna okolu 2000 denari. Ako ne e tocna cenata neka me popravi nekoj.
Zavisi vo koja bolnica si. Mene vo Sistina mnogu mi naplakjaat, bidejki ja pustaat 5 saati i mi naplkjaat okolu 8.000 den samo sto prestojuvam vo bolnicata, plus infuzijata e okolu 550 den i plus nesto mi naplakjaat kao za pustanje na istata, izgor e tamu Remedika znam deka e nesto normalna cena, 2000 do 4000 den mislam bese
Premnogu e toa. Vo red fala na informacija sekako sakam za brzo da odam na konsultacija kaj Trajkovski i ke vidam sto ke mi spomne. Isto sto se mislam, sto sakam sekako i dr.da go prasam cim ciklusot mi dojde regularno kako sto trebase ako ne pravev ivf, smetate deka sum imala slaba terapija za vreme na ivf? Mozebi progesteron i sl.?