Еве дека симптомите и доаѓаат и си одат, дека може да се слични со симптоми за добивање и дека нема правила. Џабе се секираше Честитки, со лесно! Не треба да се разочарувате ако некогаш не осеќате или осеќате нешто после трансфер.
Сигурно не си разместувала плакари и мебел Опушти се, но немој да креваш тешко. И одмарај си, па ќе си станеш и сл.
Каква приказна Значи обижавам вакви пресврти и предвидувам дека ќе отвориш сезона на високи бети Да не правеше шур чек тест? Честитки друшке, си лесно да си ја износиш бременоста
Ништо не е тоа, не се секирај. Ако ти прави тоа немир, не чисти веќе, нека се активира мажот ти повеќе за чистење
Честитки од срце и чувај се.нема да избега ниту куќата ниту правосмукалката.после 12 недела и генералки правев и зимници и све ама до тогаш уживај максимално во се што следи
Честиткиии, ова е супер црта за 6 ден по ет плус на ваков тест... ми личи дека ќе биде голема бета Го броиш ли првиот ден или тој го земаш за нулти? И не се плаши од правосмукалката нипто не може да му биде
Без првиот ден, во вторникот беше ет. Со Господ напред ич не очекував дека ми е прво ивф и сум со ендометриоза на јајник и полип.
Колку убави вести ,баш пред некое време барав кога последно си пишала .....знаев дека на сите ни доаѓа редот...и сите успеваат,само Господ и трпение....со лесно