Zvonam za da zakazam termin kaj Dr.Lazarevski nema sloboden termin se do Fevruar mesec znaci neznam shto da napravam i rekov na sestra Anita dokolku otkaze nekoj da me vmetne ama toa teshko. Dajte mi sovet shto da napravam da dopram porano do doktorot ili kaj drug doktor.
Процени си сама. Доктори кој се нај популарни и истакнати со задоволство од доста членки покрај Лазаревски во Систина и Ивановски, Димитров,Во Њу борн Хаџи лега, Таше во Битола..... мене ми се овие некако нај слушани не и дека и другите доктори не се популарни и квалитетни. Види си и процени си сама каде би одела или би чекала февруари кога има и термин кај Лазаревски.
Фала ти дај Боже се да биде во ред. Иначе правев Фрух тест доста сензибилен е ама ете… Праќам на сите бејби даст
Wowww, а бе кратко ме нема, се се исподесило прекраснотии Честитки, каква јака приказна еј, со лесно до крај
Фала ви друшки, не знаете колку сте подршка, се осеќам приврзано некако со сите вас. Вие сте први што дознавате. Нека се исполнат желбите на сите.
Честитки и со лесно. Јас направив тест на 5ти ден од трансфер ама искочи негативен. Многу ми е мило за тебе и дај Боже сите да дочекаме 2 цртички
Почекаааај рано е, не се разочарувај, нели имаше членкс што ни сподели дека на 9 ти ден домашен тест негативен, па ја фрлила терапијата за на крај на 14 ти ден да и испадне висока бета Нем случајно и ти да ја баталиш терапијата, трпение стрпение
Pred 10ti den ne pravete testovi, ima i kasni implantacii, da ne se razocaruvame pred vreme. Jas pravam bhcg posle 10ti den, na tie domasnite ne veruvam barem jas
хахаа нема што да замислам, потполно те разбирам, истата бев и јас, обавезно викав по сопругот, за заедно да ги боцкаме инекциите, абе точно до минутка гледав да е затоа и ти велам дека ова е добар знак
Дали ви наплаќаат царина за поголема нарачка преку iHerb преку DHL? Сакам да нарачам повеќе витамини (околку 150 еур) и не знам дали ќе ми ги царинат? Sorry што не е баш соодветно прашањето за темава, ама знам дека многу од вас имаат нарачувано.
Zavisno od godinite, jas iako so dobri hormoni i dobar amh, Mitko radi 39 sto imam, ne mi preporaca spontan ciklus. Iako jas smetam deka e super opcija
Devojki deneska 8 den od stumlacia najgolem folikul 15 mm, a endometrium 8.6, kolku trebat da bidat vo ramkite na normala? Zar ne trebalo veke da bidat 18 19 mm folikulite?