Нема правило ама бидејќи е над 100 гарант ќе ти наплатат. Јас од таа причина направив две пратки едната околу 70 без никаков надоместок, три дена предходно 60 евра 150 денари некоја лежарина ми земаа. Инаку сега i herb покачен им е shiping от. И порачувам од vitacost
Ti dadoa li plus terapija? Jas so 9 dena terapija imav nad 18mm duri 5. Ti dodade li uste eden den? Endometriumot ti e dobar, odnosno super
Ne, samo mi gi prodolzi inekciite bemfola do petok, a samo 2 dena primiv cetrotide, sestrata mi kaza deka treba da se primat od 4 do 6 zavisi no dok ne mi gi dade, se cudam zarem moze da raboravil??
Bemfola e so lh i fsh, toa treba za rastenje na folikulite, zatoa ti ja prodolzil, da porasnat treba. Slusaj si doktor, cim ti prodolzil, ke rastat. So srekja
Druski nadvor od temava. Mi pisuva privatna poraka nekoj clen, dali mozam da go blokiram ili ? Ne pristojni zborovi. Ne znam kaj da se obratam.
Жени страшно ли е ако декортин од 5мг наместо по пола како што треба да се напијам јас по грешка испијам цело апченце?
Mislam deka ovie prasanja ne treba da gi postavite ovde. Dekortinot ne e vitamin. Konsultiraj se so tvojot doktor.
Sekako deka treba, no nema prostor za panika. Decortin se ordinira i po 20mg dnevno za vospalenija, a ednas ako zemes od 5mg, namesto 2.5, toa e smesno mala razlika. Kakvi jaki imunosupresanti ni davaat, decortinot e smeska za niv. Imeno, na eden od transferite po greska mavav po dva decortina, namesto decortin i aspirin (isto sitni mali beli, pobrkana po sabajle, tek po nekolku dena skontav). Mene od start po 5mg mi davaa, jas znaci po 10mg si piev. Imam drugarka so avtoimuno zaboluvanje plus parkisnson na kortiko e so godini i trista drugi terapii, dodeka dozna deka e bremena, ona si piese redovna terapija se komplet. Posle koga dozna sekako ja doziraa terapijata, no ako sakalo da bide ke bide. Da ne si stavate musicki za sitnici. Da ne si prefrlame e, utnav tuka, zatoa ne e uspesno. Opusteno
Јас се боцкав сега на 01.12, но не на ГАК, туку на Клиничка биохемија, имаат реагенси. Упат земав од матичниот гинеколог.
Да прашам да не има некоја нетрпелива тука што се тестира од 4 ден по трансфер? знам дека не треба да се прават тестови пред 8ми-10ти ден ама ме интересира некоја што видела бледа линија на 4 ден по трансфер?
Pravev histero so sretching i dobiv mens utredenta od intervencijata, pa odma mi dojde i transferot i se mi e cudno okolu celava postapka. Vekje 4 den po et sum i nekako ne izdrzav pa napraviv test i negativen... Inace na priroden ciklus plativ 37000 za transferot