Fala mila, i se si znam i pak i pak ne me dodrzhuva mesto... pametna sum za drugite ama za sebe ne sum... Inace na 23 den mi go napravi scretchingot
Да прашам.. Ќе правам испитување за инвитро хормонален статус на 3 ден од циклус во приватна лабораторија. Нема врска ако се на приватно некои испитувања направени? И уште едно прашање :немора да се прави испитување за проодност на канали ако си правена 2 пати хистероскопија?
Или хсг или хистеро со лапаро бараат. За хормоните на приватно мислам дека нема проблем ама еве ако некоја феминка знае поинаку сигурно ќе ти пише
Jas sekogash od biotek gi prilozuvam, zasto sekogash mi se paga za vikend a ne sekogas drzavnite rabotat
Девојки да прашам за втор ваучер за собирање на документи се чека 6 месеци од денот на трансфер или 6 месеци од денот на одобрување на првиот ваучер?
Po nekoja logika bi trebalo 6 meseci od denot na odobruvanje. Ama eve neka kazat i drugite devojki i jas sekako ke treba da podnesuvam za vtor vaucer
Од трансфер или негативен тест беше. Тој рок е даден како рамка колку отприлика сметаат дека треба организмот да се исчисти од сите хормони што се примаат.
Матичниот нека ти даде упат, ќе појдиш на клиничка биохемија, ќе ти земат крв. Платив 250 денари за АМХ и резултат наредниот ден, кај нив ако ди од Ск, ако не, како во мојов случај ќе ти пуштат кај матичниот резултат дека со мој термин си. И кај мене беше така, наредниот ден имав резултат кај матичен. Среќно
Devojcinja, dali se prima ovitrel vo kontroliran ciklus so estrofem? Mislam dali moze dali idaat zaedno?
Колку што се сеќавам, поднесував и резултат од негативна бета заедно со останатите документи за втор ваучер. @Littlegirli
Затоа пишав дека не сум сигурна. Како и да е тука се 14 дена во прашање. А со одобрување може 6 месеци