Mene posledniot transfer mi bese so Lenzeto sprej (toa ti e isto kako estrofem, estradiol e) i primiv i ovitrele
I jas dva transfera terav so lenzzeto sprej, lesno za apliciranje a Bogami i efikasen, imam tenok endometrium sekogas i sila go zdebeluvame.
Da, nemozev da go najdam i jas tuka, od Germania im naracav na moite rodnini mi gi donesoa, im odnesov od tuka recept od dok. Ne mi go prifatija, bez recept ne gi dava, a be 100 problemi edvaj edna apteka,tamu rabotese drugarka na mojot rodnina pa i go prifati...tuka neznam dali ima vo posledno vreme ne sum se rasprasala, jas za mesec juni zboruvam, togas cekaa da go pustat pak vo prodazba i neznam sto se slucilo veke.
Op op cestitkiiii,so lesno bremenosta i ubava beta.... ( jas sama otidov na 12 den beta da proveram,i na 15 regularno vo klinika ) taka da ako ne ti se ceka odi bocni se
Zdravo devojki ajde iskustvo so endometrioza za vtor transver sto ste pravela prven ste ja otstranuvale ili ste pravele prven transver pa otosle so intervencija inaku porodena pred godina ipol.
Јас пред 8 дена правев трансфер со ендометриоза и полип и сеа за сеа имам позитивни тестови. Ендометриозата ја снемува или со операција или да останеш трудна. Тоа го препорачуваат.