Е тоа е друго ако сменале нешто. Во септември последно прашував баш и јас хормони требаше да испитувам пред трансфер, не работеа.
Pretpostavuvam deka si baagi nastinata i saka doktorot da nemas kaslica po transferot, zosto i ne cini da se napnuvas mnogu da kaslas po transfer. Ama ako si mnogu nastinata odi si na lekar, proveri si sto kako ti, da ne pravis rizik.
Ova kaslica e od pominata nastinka. Samo kaslam, nemam nisto. Bev nekolku dena ama ne bese nesto seriozno. Doktorot premnogu e pazliv so mojata nastinka, zaradi toa sto predhodnata bremenost, pred da se konstatira missed, bev nastinata. I on i se somneva deka i od toa mozno da nastanalo missed, cesto pati go spomnuva. Ama sega ne sum za tolkava terapija ama of course on znae po dobro
Здраво дали може да ми кажете како да земеме упат за кариотип за мене и сопругот. Бидејќи матичниот само за на Медицинска генетика може да најде за на ГАК не му давало воопшто дека постојат такви термини Ви благодарам однапред
Mene mi pustija posle punkcija. Ama mene mi e prepisan samo 1, oti mi e okey endometriumot. Vo Sistina imase pred nekoj den
Ne znam dali smees sirup nekoj da zemes, mene od sirup mi se smiruva kaslica, koga sum so dobra krvna slika
Здраво , нетрпелива сум и јас а сум 12ти ден од трансфер и незнам дали ќе испадне точен рез ако направам тест...а ме фаќа и страв и паника и сакам да видам што ќе биде
Девојчиња здраво, Сакам да ве прашам како ги пиете витамините... Јас периодов пиев метилирана фолна, метилиран б12, Q10, б6, витамин Ц и витамин Д. Сега купив плус цинк, селен и витамин Е...и поима немам како да ги пијам...дали може сите наеднаш или да поделам нешто наутро, нешто на поручек... Некоја ако може нека сподели искуство
Инаку да споделам со вас, трансферот со замрзнати ми беше неуспешен. Бета 0. Да собирам сега сили за понатаму...
Здраво, дали знаете дали др Таше пред инвитро дава нешто, апчиња, витамини, и дали одма се почнува со стимулација или можи месец два да се види што до каде е, добив ваучер, поз
Mila proveri vo apeka Terijak Gjorce. Pisi I'm na messenger na Facebook brzo vrakaat i me uslizuvaat koga nesto ne sum mozela da najdam se trudele da mi najdat I mi naogale
Obavezno probiotik da pies I jadi kiselo mleko, jogurt ... nemoj nekoja kandida da napravis. I promivki so soda bicarbona ( prehrambena ) rastvorena .