Девојки како да ги добијам овие од фонд 10 пати вретев одвај крена една жена ја прашав дали ми се разгледени документите ми вели јави се на последните два броја,вртев но никој не крева.
Devojki, dali sekoj den vi se javuva za da ve izvestat za embrionite, deneska 4 den no ne mi javija, mislev da im zvonam no da ne im dosadam nesto.
Mene ovoj pat sekoj den mi se javuvaa, a prethodno ne. Zavisi kako rabota imaat vajda, po pravilo bi trebalo sekoj den, ama..... A znam deka na 4ti den nekoi kliniki ne se javuvaat, samo do 3ti i 5ti den.
Bravo!!!!! Cestitki )) Kolku e ubavo koga ke slusne covek ubavi vesti! Bravo i so lesno uzivaj si sega ❤️
Девојки што ќе кажете за резултативе од мојте хормони … инаку во септември правев инвитро и неуспешно .. а тсх пред еден месец ми беше 2.3 сега не ми е јасно како за еден месец толку се качи а примам терапија еутирокс …
Мене пред 3 месеци ова ми се случи. На клиничка биохемија тсх ми го извадија 4, за по недела дена да ми биде во авицена 1.9. Јас не примам терапија. Докториве дадоа објаснување дека е моментално пореметување, ама јас од тогаш си испитувам Авицена. Сега пак испитав, пак ми е океј. Сакам да ти кажам провери си и во др лабараторија Не знам колку години имате, ама резервите не ви се добри, фсх високо и амх под 1. Консултирајте се со ендокринолог