Bidna mojot transfer, vrateni 2 blastocisti edna AA i edna early blasto, ova vtoroto znam deka e ran blastocist no neznam dali e e poslaba po kfalitet, kako i da e ke brojam denovi sega, gi cekam drugite da mi se pridruzat.
Девојки би ве замолила за информација. Како дојдовте до упат за испитување на Витамин Д на државно? Дали може матичен лекар или гинеколог да ти даде упат или мора да се оди прво на Интернист па тој да издаде упат ? Ви благодарам.
@Blondie715 kade se isprasuva Dna fragmentacija ,kolku trae analizata I kolku kosta? I dali odi I na drzavno I koj izdava upat? Tnx
Nie vo Sistina, mislam 8.000 den plativme, rezultati za nekolku dena, se dava samo semen materijal. E sega ova bese pred gidina ipol, sega sigurno e poskapo. A ne znam za drzavno dali ima
Извини уште едно прашање,дали те болеа градите? 8 ден,терапија само вагинално прогрестан,ама градите леле од ден на ден се повеќе болат..
Jas sum primala standard 1 prolutex i 1 crinine gel i uzas isto mi bile gradite. Aj barem ti ne se bockas i poeftina varijanta si
Дечки да не знае некоја дали имаат реагенси за витамин Д на биохемија? Ми рече докторката кога ми даваше упат дека немаат. Звонам неколку дена по ред да прашам, и тоа по неколку пати, во различноремиње и никој не крева.