Normalno e, jas imav i malku kafeno na brisenje sabajle, se e toa posledica na samata postapkata... Bez panika
Ajde mili moi feminki ovaa godina posakuvam site od ovde da se ,,iscistime" i konecno i nie da staneme majki i da ja imame najblagoslovenata rabota na ovoj svet vi posakuvam se najdobro na site..
Parickata padna kaj mene, se nadevam deka ke mi bide srekna godinata i gospod ke me daruva so edno bebence, sreken bozik i na site po edno bebe da ni donese ovaa godina
Среќа читајќи од овие два дена сте пишале за кломифен. Јас не можам да станам од кревет. дали 3-4 саата бев будна денес. Ќе правиме инсеминација, месец за месец. На Гак. Овој пат сум од 5ти ден на кломифен. Денес сум и болна. Пиев и tillolhot, два три пати. Минатиот пат толку се чувавме, 3-4 дена пред инсеминацијата мм доби тровање од храна. Ајде лекови, ајде ствари. Претпоставувам не е убаво да пијам ништо освен кломифен, ама ќе видам понеделникот како е состојбата, до каде се фоликулите. пс. јас прашав на темата @инсеминација ама ајде и тука, може ли друг да ми ја земе отпусната листа на Гак?
Verbata ja pravi sekoja misija vozmozna, nadezta go pravi sekoj podvig dostizen, ljubovta GI pravi site nasi dela prekrasni. Image GI site tri ovoj Bozik. Hristos se rodi!! Za mnogu godini..
samo ne smees sekoj mesec da pies kolomifen.preku eden,zosto si ima prodolzeno dejstvo.mene maticnata mi davase klomifen samo do tretata inseminacija,za cetvrtata rece dosta ti e klomifen.
Fala na prasanje deara, dobro sum, eve dva dena ne osekjam nisto, bas kako nisto da ne se slucilo. Prvite denovi imav kako tezina na levata strana, no sega nisto. Imam uste 5-6 dena do test, pa ke vidime, Gospod e golem, se nadevam ke napravi ubavo cudo I za nas.
Super, pravi raboti koi te polnat, koi pravat da se cuvstvuvas ubavo, citaj molitvi, drugoto, toa sto e pisano za Tebe toa. Mora da bide i ke bide, da znaes!
Libra samo pozitivno cekame pozitiven rezultat i visoka beta devojki dali pri podnesuvanje za vtor obid ke Mi trebat i novo insminaciji ili samo statute i drugite dokumenti
Fala guldzana, inaku ne ti treba inseminacii , samo dokumentite so vaznost od 6 meseci. No za preku fond ke treba da cekas 6 meseci
Devojki da ve prasuvam nesto,moeto prvo invitro bese neuspesno go pravev vo Sistina kaj Popoviq,a sega neznam dali da prodolzuvam kaj nego ili kaj drug doktor neznam ,sakam da znam vase mislenje,ve pozdravuvam
Ako si zadovolna od odnosot, pristapot i kolku se angaziral okolu tvojot slucaj, ne go menuvaj. No ako smetas deka neuspehot e poradi negov nedovolen angazman, togas menuvaj. I jas prvoto in vitro go pravev vo Plodnost. Bev nezadovolna od pristapot i odnosot na doktorot i se prefrliv vo Sistina kaj Ivanovski. I tuka vtoroto zavrsi neuspesno, no eve se spremam za tret obid i ne ni razmisluvam da go smenam Ivanovski, bidejki covekot napravi se sto mozese i nemam zabeleski. Pa so gospod napred, se nadevame deka tretiov pat ke uspeeme. Kade i da odlucis, ti posakuvam sreka