Jas nisto ne cuvstvuvav nikakva bolka i ne uspesno bese prviot pat sega cekam dok za vtor pat da probame
Jas prviot i vtoriot den imav bolki vo stomakot ama jaki bolki posle toa od tretiot den do kraj ne custvuvav nisto i ne bese uspesno kaj mene, sto ne mora da znaci i kaj tebe bidejki sekoj organizm e razlicen
Dali ima nekoja clenka skoro sto imala punkcija vo new born? Posle kolku vreme vi se javia embriolozite da ve informiraat za oploduvanjeto?
Bez razlika kade pravis ivf naredniot den treba da ti se javat. Mene I od remedika I od sistina se bilo vo period od 11 do 13h . Koga imase punkcija?
Ajdee ne placam jas, 8 den od E.T i domasen negativen test, zdravje poveke sreka sleden pat, ne se predavam moi soborki, 4 transfer veke neuspesen no znam deka eden den ke bide so Gospod napred.
Здраво Имам прашање дали е можно од Циклопрогинова да се зголемуваат димерите? Земам 3по4 дневно, првата контрола димерите беа 380 прекинав еноксипарин продолжив со аспирин, еве веќе по една недела се скоро 900 дали да барам повторно еноксипарин? Што мислите?
Ne me karajte ama nemam simptomi osven bolni gradi i osetlivost kon mirisi i kafe.. stvarno mnogu mi e strav