Здраво девојки планирам за Ивф па би сакала ако може искуства и каде е најдобро и кај кој доктор да се прави ивф ви благодарам
So sreka kade i da odlucis. Site od nas ovde sme zadovolni od svoite doktori Taka da najdobro odi kaj nekolku ivf doktori i sama ke si odlucis .
Sekade e za pari kaj i da otides te gledaat kako pari. Pak ke kazam sekoj so svoja prikazna. Licno jas sum vo re medika kaj Petanovski. Dve ivf i sega planiram transfer . Ne sum mnogu pametna ama najmnogu zavisi od nas i nasata istorija na bolesti.
Ke napravam i toa, inaku prv pat mi se vaka hormonive, do sega sekojpat mi bile top, ama toa e, se se menuva.
На клиничка биохемија мислам се испитува со упат од матичен гинелолог 250ден.таму е најефтино иначе и по приватни испитуваат ама е од 4000 нагоре.
Koga imav osetlivi gradi, togas imav I pozitiven test. Izdrazi uste malce, I ako e blastocista na 8 den ke pokaze.
Знам за тоа и затоа прашав јас што викам и пет пати ќе го платам унапред само да не биди веќе разочарување оти ова е стварно психичко што секој месец се разочарувам фала ти многу
Девојки на 11 ноември поднесов документи за ваучер,неможам никој да добијам во фонд за да прашам дали се разгледани документите. Сакав во јануари да правам трансвер.Има ли шанси пред празниците да го добијам ваучерот или тешко воопшто да не се надевам.
Види погоре пратив број на кој јас сум ги добивала, ако случајно не си пробала на тој телефон. А можеш и да им одиш на шалтер позади Мајка Тереза.
Ke prochitash razlichni iskustva tuka i preporaki,najdobro da si odish na konsultacii kaj d-r megju koi se dvoumish i da si donesesh odluka. Eve moe lichno iskustvo i za mene najdobri Sistina i d-r Mitko Ivanovski.
Здраво, што мислите за 9ти ден после трансфер вратена е 6дневна бласта на природен циклус, Дали да си продолжам со терапија и да си ја повторам бетата на 14ден. Немам никакви симптоми
Би требало да е Бета повисока, но сепак консултирај се со твојот др, тој е нај компетентен што да правиш.
Terapijata se ostava so konsultacija so strucno lice. Ne e nesto sto se prasuva vo forum. Bez konsultacija so doktor nikako ne prekinuvaj terapija.
Здраво драги мои, одамна немам пишано, но конечно дојде време и јас да се пофалам со две цртки. ❤️ Ова ми е второ инвитро, првото ми беше кај д-р Владимир Трајковски. А второто кај доктор Митко Ивановски во Систина. Искрено да ви кажам докторот е срце. Толку позитива личност не сум видела. Се чуствувате опуштено низ целиот процес. Топло го препорачувам.