На 15ти ден не направив, дирекно на бета отидов. Денес 17ти ден, после бетата од 450 истрчав по домашен тест (да си го имам за спомен сакав) и беше негативен. Помислив ајде можеби е грешка, но нешто ме тераше да направам уште една проверка на бета и се шокирав. Доколку не проверев повторно во друга лаб (самоиницијативно проверив) требаше да чекам 2 недели за преглед за да потврдиме бременост. Не знам дали згрешив што вака избрзав…
Не си избрзала, напротив. Јас прво правам тест дома, па потоа преку крв. Ако и дома тестот е негативен, за жал испаѓа дека најверојатно Авицена имаат грешка. А мн чудно, ај еднаш, ама двапати да згрешат. Од домашните тестови be safe го користам, тој е прилично сензитивен. Како и да е, останува да провериш уште еднаш, на 3то место и дај боже да грешам, да испадне океј.
Mila mnogu zavisi od reagensite, mene taka mi se desi, domasniot test negativen a preku beta mi utvrdija bremenost, posle dva dena vo si proveri na dve sosema razlicni kliniki I mi utvrdija deka nemalo bremenost ic. Sega ne znam dali treba da kazam ama mislam deka kupuvaat od najeftini reagensi I zatoa davaat I gresen rezultat.
Мала е шансата за лаб грешка, но луѓе сме може да се случи се. За жал кај мене се случи тоа. Не е ништо страшно, јас повторно би се тестирала таму. Другарки јас останувам на првата објава, втора биохемиска за мене. Имајте убав период што следи и следна година да биде успешна за сите
Друшки мои толку од мојата радост. 8недела дефинитивно празен сакус. Не сум разочарана тоа е што е. За некој месец ќе се дружиме пак. Ви посакувам поголема среќа од мојата на сите што сте во исчекување.
Здраво феминки дали има некоја број од Слободан Лазаревски во систина да не биди пд сестрите оти ми треба вибер не сум мк
Devojcinja, dali vi se slucilo da imate voden iscedok? Nemam grutki od krinon, ni miris ni nisto. Samo voden iscedok. Se plasam od nekoja mozna infekcija posto znae da bide mnogu preku den
Da se najavam jas, denes napraven transfer na eden blastocist AA, odmaram denes i utre od zadutre pocnuvam na rab nejkam da se zalegnuvam Mnogu sum pozitivna i se nadevam na pozitivna beta vo novata godina vo tekot na najubavite praznici Vi posakuvam srekja na site, bidete silni mozeme nie se!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Дали некој во скоро време има добиено ваучер и од кога чекате со поднесени документи и уште недобиен одговор од Фонд?
@La-loca @Kejt362 slednata godina ke e nasa,hrabro samo devojki @Kk63 taka treba,samo pozitivno mila,i prestojnite praznici da ti bidat uste poubavi
Mene da. I ne se javiv na dr. Mislejki deka taka treba da bide. Obavezno odi na dr neka te vidi pa ako treba I bris neka zeme. Koga mu kazav na dr. Mi rece si trebala da dojdes. Ne znaese sto e toa.
Abe ne mozam da bidam tolkav maler, pred transfer piev sumamed dva paketi. Ne moze za edna nedela da sum imala infekcija. Ova ti se slucilo vo vreme pred beta hcg tebe? Posto procitav iskustva, clenkive pisaa deka posle transfer imale takov voden iscedok nekolku
Posle transfer I sekojpat razlicno t.e. posle posle x denovi ili nedeli. Kako izmizena bev. Dr. Ne me vide posto mislev deka e normalno a moze bi e. Ne verubsm vam deka.e nesto.strasno, ama sepak napravi muaebt so dr. Cisto da si mirna.