Девојки некоја да била овие денови на Клиничка биохемија за испитување на Витамин Д, дали има реагенси?
Zemaj i sega probiotik oralno, Mitko vo sema posle transfer standard dava probiotik i plus bcomplex, baska drugata soodvetna terapija. Jas znam deka ako e infekcija ke ima miris neprijaten i boja bledo zolta, ama sepak konsultiraj se so Dimitrov.
Правев трансфер на 5-ти ден, ми рече сестрата од 4-ти ден натака 15-20 мин да пешачам. Денес 9-ти ден имам кафеав исцедок, се јавувам ми викаат од Аспиринот ти е, веќе не пиј и само лежи. Ви се има ли случено тоа?
И јас чекам,поднесов околу 10 ноември уште нема ништо, вртам во фонд цела неделса никој не крева.Ти кога ги поднесе?
Не би требало тогаш да е нешто страшно, да нема мирис и друга боја е важно. Пиј си пробиотик и Б-комплекс и понатаму.
Opusti se! Nemoj da mislish premnogu iako znam deka e posilno od tebe. Iskreno jas koga pravev in vitro toj period mi bese najubav iako ne bese pozitivno. Se mi bese ubavo okolu mene , misli imav ubavi , site okolu tebe ) Vo ovoj slucaj kaj tebe smetam deka e implantacija, pa daj Boze za 5 dena da ima visoka beta ❤️
Дали проблемот со хромозомот го утврди преку кариотипот? Ако да, најдобро е да се консултираш со генетичар. Предлог решение за ова е да се направи PGD на ембрионот пред трансфер. Со тоа се испитува генетиката на ембрионот и се утврдува дали е добар за трансфер.
Да само што бев и јас и истото ми го кажаа.Многу долг период немаат реагенс, дали некаде на друго место на државно би можело да се испита?