Devojki od denes pocnuvam so menopur, pet dena pa kontrola, estradiol na vtor den od ciklus 31 … sto mislite dali e dobar i iskustva so menopur?
Почнав со Микрогинон 2 дена по НГ. Веке 7дма таблетка денеска, и болки во стомакот кои личат на менструални. Сте имале слично искуство?
Здраво девојки,среќни празници. Нова сум на форумот и сакам да го споделам моето оскуство денеска ми е 9-ти од трансфер на бластоциста. Немам никакви симптоми освен што 2,3 и 4-ти ден имав болки во колковите и после веке ништо. Можно да е тоа некој симптом или може само е да е од терапија. Ве молам да споделите ваше искуство
Јас имав менструални болки 2-4 ден ама така појаки и мн јака главоболка тие денови после тоа не осекав ништо, кај мене не беше успешно но кај секој е различно .. ти посакувам да ти биде успешно ❤️
Фала од се срце па нареден пат и кај вас да е успесшно❤, а кај мене ќе бидиме сигурни за некоја ден ама некако бавно поминуваат. Не јас само болки во колковите а може имав и меструални ама моите мес.болки се од секогаш минимални и не осети оти стварно многу ме болеа колковите и наеднаш се прекина
Ја сум 7ми дeн од ЕТ, некаде 4-6ден минимална тежина во долен дел од стомак, утрово на бришење кафеавкаст оскуден исцедок и нишго друго од симптоми. Претходно имав 2 неуспешни ФЕТ кај кои имав само импланатација и од симптоми тогаш се сеќавам на појаки болки во стомак. Сега многу бледо.... ќе стисеме заби уште некој ден. Ич не ми е лесно барајќи симтоми, а не треба ни да мислиме на нив. Да се надрвсме дека ќе се радуваме!
Devojki, koi obrazci treba da gi simnam od stranata na fzo sto treba da gi popolnam za da podnesam za vaucer? Baranje, predlog i izjava tie se samo ?
Првиот пат се ми спреми матичната и ги оставив во фонд кај црвен крст а вториот пат отидов дирекно во фонд позади мајка тереза и нешто ми фалеше па ми дадоа таму да потполнам.
Devojki sakam da ve prasam na 26noevri go predadov vaucerot kaj inv dok no taa mi dade tableti za pienje i mi rece ke se vidime posle ciklus jas otidov vo dekevri mi rece deka e se ok i pak mimorodolzi tableti no sekoj pregled go plakjam kaj nea po 3500den i neznam sto spagja vo vaucerot dali nekoj ima iskustvo
Kaj koj dr si? Na listata sto ja imas od fzo koja ja potpisa kaj niv I istana na stranata na fzo ja imas otvori na net ti pisuva so ti sledi vo vaucerot. Sto pies Sega mikrogenon ili ?
Здраво членки препорачајте ми доктор за инвитро, првото неуспешно ми е кај др.Таше во Плодност. На два ума сум, ама некако не бел некако задоволна... па за тоа не ми се враќа таму..
Ne mila mikroginonot gi piev 6mec sega sum na ovie tabelti edna terapija mi jas sum kaj dr.Elma vo sante plus
Најдобро е да си закажеш консултација кај неколку доктори и од разговорите ќе одлучиш каде би сакала да продолжиш.