Девојки, наместо подготовка за крио трансфер на нареден циклус испадна спремање за хистероскопија на ситни полипи е сеа ме интересира бидејки се испаничив кај докторот па не препрашав .. дали уствари со таква хистероскопија се прави и скречинг и после колку време од таа интервенција би можела да направам трансфер? Дали даваат терапија пред или после интервенцијата.. Кога правев лапаро на ГАК пиев раствор еден ден пред интервенцијата и еден ден лежев во болница. Дали и во систина го практикуваат тоа за хистероскопија? А и не ми нагласија што документи би ми требало.. дали освен пап, микробиолошки, крвна слика, крвна група и за хив, хепатит б ц.. би ми требало уште нешто
Другарки, ме мачи уште нешто. Сите правиме ХСГ уште на почеток на борбата, пред спремање док. за ваучер. Доколку сеуште постои шанса за природно зачнување, а сепак се одминати 1-2-3 години од последното ХСГ, дали пак треба да се прави? Се мислам, моето е од 2018/2019 година, од каде да знам дека сеуште се проодни каналите? Џабе да не темпирам односи
Девојки дај те предлог за доктор во ремедика, Незнам кој се сега останати. Се работи за 24 г. девојка со цисти и покачен тумур маркер а хормони во ред. Јас и предложив димитров систина како најдобар , хаџи лега њу борн , зоран чаир.
Исти случај бев и јас... Два фоликула, две јајце клетки... од кои едната не беше во ред и остана една. Имав успешно ивф и сега детенце од 3 години. Значи тука нема правила.. Со среќа и верувам дека ќе имате позитивен исход.