Jas ja zemam sega.Ja najdov od Bugarija mi ja donese prijatel.Imalo i vo Siti Mol gore na nekoj stand mislam.
Видов продавница за суплементи во Сити мол ама не знам на кој спрат баш, оди види, треба да има, ако нема тогаш ќе ти нарачаат. Јас сум зимала од трговски од таква продавница ама ја затворија.
Фала ви мнг, на брзина пишав, само што излегов од преглед, мал е број на ЈК што не ме изненади зошто и АМХ е низок. Ама да направиме се што се може. Нареден циклус ке биде пункцијата. Инаку во City Mall не ги најдов, од Неготино ке ми ги добесат едни пријатели денеска. Фала ви уште еднаш.
Jas so nizok amh i endometrioza na dvata jajnici po dolg protokol izvadiv 3jj od koi dve se oplodija. Vcera pravev transfer pa sega najteskoto cekanje ostanuva
Напротив, најтешкотооо си го минала веќе, а сега останува најлесниот ден кога треба да одмараш, релаксираш и да галеш меше Со среќа и да не израдуваш!
Lele denes nekako pocnaa nekoi losi misli, vcera bev srekna cela vesela ponesena od cela situacija, ama denes nesto ne su bas, aj valjda od hormonite e
Na netflix filmcinja/ serii interesni ima mnogu, muzice nekoe relax. Super kje ti dojde veruvaj mi ❤️
Ајде со лесно, преубави вести да споделиш пушти си некоја музика што ти буди позитивно расположение и две недели ке поминат ко ништо
Честитки друшке. Ти си доказ дека чуда постојат...да ти е живо и здраво сонцето и цел живот да ве радува
Mene uste me fakja nervoza koga kje mi tekni deka embriologot i kaza, nema nadez za tebe, idi so donirani. Iako e mlada i nema iskustvo, pogresila premnogu, zatoa iskusnite doktori i embriolozi ne po dzabe se po istaknati. Sea da i go odnese bebeto, da go zapoznae Moite jk se uzasni na prirodni ciklusi, nikogas embriolozite ne mi sugerirale nesto takvo, naprotiv.