Не е прашање на верба, на однос е. Ако за тебе е во ред доктор да ти каже "тоа е тоа", ок за тебе. Мене ми е некоректно. Не дека очекувам дека имаат магично стапче, ама доволно е да ти даде волја за напред.
Jas ne go kritikuvam doktorot kako poedinec zasto gledam kakva guzva ima kaj nego i sekako pobitno mi e da si go gleda negoviot del vo medicinata nego mene da me tesi. Jas za nedostatok na poddrska i celokupen tretman ja kritikuvam remedika kako bolnica t.e. menadzmentot sto se pravi ulav i se reklamira kako ne znam kakva bolnica a ne im teknalo da si vrabotat psiholozi kako del od ivf paketot na uslugi....bidejki bolnicata vo kraen slucaj prodava usluga
Мене не ми е коректно и докторот да е без осет. After care кај сите е катастрофа. Чим прифатиле да работат во такви гужви без да се побунат до менаџментот тогаш и они се согласни.
феминки денес тргнувам во доприбирање на документи за ин витро...ке одам да ми препишат терапија за ешерихија коли бидејки може нели да ме врнат за неуредни брисеви...ми фали уште хепатит б и ц и хив ...е сега за сопругот за спермограмот дали знаете дали мора да бидат од две различни клиники...зашто ние имаме само од органџиски....дали треба да оди и во ремедика овде во струмица да провер...
Rezultatot e delo na visa sila za toa nikoj ne diskutira, no lekarite da si davaat se od sebe kako profesionalci pa ajde ne mora i da ne tesat. A ne jas da go ucam i da go potsetam sto da mi dade. Za niv sme brojka, bankomat a ova za nas e zivot.
Ja zgolemuva moznosta za bremenost mene mi izleze deka imam infekcija vo vnatresnosta na matkata mi dadoa antibiotici
neznam dali ke mi go vazat od medika da ne treba od bolnici sto se zanimavaat so in vitro postapka...
Ме замисли @delvi . Барав сега на фондот под лабараториски услуги имаат многу лабаратории. Кога ќе добиеш одговор.на ова, те молам пиши ми. Ти благодарам
Ме замисливте, бидејки последниот пат го прашав докторот каде освен во медика (Струмица) да направиме спермограм, бидејки фондот бара од две различни места. Кога го спомнавте прашањето, ми се појави во главата пак и мене. Може утре да се јавам во фонтот или да поминам да прашам
Yeeeeeeeclap:...bravo mila ,super vest. .uzivkaj si Sega, odmaraj si kolku sto Mozes poveke, gali mesko,smireno I pozitivno
http://www.fzo.org.mk/default.asp?section=dogovori&tipDog=1 Ova se institutions koi imaat skluceno dogovor so FZOM, se nadevam pomognav