Se mislam mnogu cesto za toa. Samo sto jas iskreno mnogu povrzana i emotivno sum so doktorott. Ne znam kako da vi go opisuvam ama mu veruvam i go mislam kako mnogu dobar doktor (on i e mnogu dobar doktor). I ako go smenim, nema da go smenim zasto ne sum bila zadovolna so nego, tuku za nova sansa i nova atmosfera. Se plasam da go smenim zaradi toa sto mislam deka nema da go poznava moeto telo za tolku kratko vreme noviot i ke me razocara uste povekje. Nemam hrabrost da davam nova sansa nekade drugo..
Ista bese i moja bliska prijatelka so Dimitrov, te razbiram, jas ne sum bila kaj nego, ali i ona istoto mi go ima kazuvano i ne se otkazuva. Mozes cisto konsultacija da probas.......pa ke si odlucis
Другарки, дајте некој позитивен тест во групава… Се надевам дека после овој лош период ќе следат многу позитивни тестови
Јас мислев со еден ваучер имаш три обиди, или за секој нов обидбсе отпочеток? Условите за ваучер не се сменети ако не е успешно...
Од Неготино, ги порачав онлајн. https://biotika.mk/product/micronized-dhea-180-caps-x-25-mg/ https://biotika.mk/?s=Dhea&post_type=product&dgwt_wcas=1
Откако ќе ти го одобрат , треба во рок од 6 месеци да се почне постапката. Инаку со еден ваучер имаш право на еден обид , за прво дете следуваат три ваучери , за второ исто три .... во случај да имаш замрзнато ембриони , тогаш си тераш само трансфери на приватно
Може да се користи ваучер само за трансфер, ако ти се дава само за трансферот. Јас бидејќи имав замрзнати, решив да ризикувам еден ваучер за второ, само за трансфер. Значи си аплицирав редовно за ваучер, без да на поменувам било каде дека ќе го користам само за трансфер, а во договор со клиниката искористив само за триптофем, испитување хормони и трансфер.
Jas mislam deka kade i da se otide, se e do toa ako se poklopat kockite, momentot kakov e togas organizmot, hotmonite, jajce kletkite, spematozoidite itn Moe mislenje e deka treba prvo da se isprobaat sansite vo MK, pa ako ne biva , da se odi nadvor od drzavata ,i zavisno od problemot , da istrazat kade na niv najveke im odgovara da se obratat i konsultiraat.
Зошто со такви осуди? Зашто не Таше? @Tara500 Др. Лазаревски на снашка му од четврти пат успеале ти сакаш од прва? Што тој не и дал на прва да испита се? Ретки се тие на прва што бидува. Дали е Органџиски Таше или било кој друг доктор сите сакаат успех на прва. Јас носам двојка од кај Таше. Никогаш ништо не ми објаснил и не ми рекол да испитам, па и на сите мои прашања иронично одговотил, па еве ме бремена. Кога ке се поклопат сите коцки и кога е пишано тогаш ке биде. Од 7 жени што ми се во близина бремени 1 од кај Митко 1од Лазаревски и 5 Таше..
Хахахааа дааааа во право сиии, ајде некоја членка да не израдува со пизитивен тест и убава приказна за добра мотивација
Со лесно да си ги износиш , и јас сум исто бремена од кај Таше и сите што бевме 4 на денот наш на трансфер во контакт сум и на сите 4 успешно на две од прво ивф на две од втора , првите му биле њуборн и систина така да за нас Таше е најдобар