Zdravo jas zemav sega Letrozol od Veles od Zivafarm aptek no se pod drugo ime turski se inace isto e se
Едно прашање надвор од темата . На прво ехо Таше гледа вагинално или на стомак? И колку пати по позитивна бета одевте кај него? Благодарам
Здраво на сите, пишав во темата “инсеминација” ама не добив одговор, ве молам пишете ми, каде се испитува ДНА фрагментација? Ви благодарам
Лавици, сакам да ви пишам да бидете силни, храбри да верувате самите во себе и ќе стигнете до целта, најубавата цел бебче во раце. Животот е тежок и искушува но се поминува. Јас после еден мист, инсеминација успеав преку инвитро 15 извадени јајце клетки 6 оплодени 4 квалитетни. Два вратени, два фатени еден само со срцева реакција. Се трудев и се посветив на бременоста убаво да ја поминам, Но од 25 недела повторно искушенија корона, болести, серклажи, два месеци болници и кревет. Но нема откажување, во 32 недела дојде на свет долго очекуваното бебе. Моментално е во инкубатор но и он е борец и ќе се избориме, знам и силно верувам во себе, иако секогаш сум се чуствувала слаба. Ви посакувам се најубаво И ВИЕ МОЖЕТЕ.
Najteskite bitki se za najsipnite vojnici jas taka velam.. Neka ti e zdravo i zivo bebceto bidete najsrekni
Девојки ве молам за совет. Втор трансфер денес 7ми ден од трансфер на 4 дневен ембрион бета 1. Повторно ништо.. Ке ве замолам да ми дадете совет што дополнително да испитам бидејќи пред трансферот докторот ми кажа се е супер но еве повторно неуспех па би сакала на своја рака да направам испитувања пред трансфер на последни замрзнати ембриони
Две ин витра, првото и второто не ми се оплодија, одговор на гоа прашање нема, инаку се во ред со двајцата никаков проблем немаме, спермограм и соермокултира и повеќе од добро, после на третото се оплодија ама не се имплантира.
Devojce, 4 transferi, 30 godini, bez specificna diagnoza, site mozni ispituvanja praveni.. uste ne znam sto imam i sto ponataka. Nema da ti dadat odgovor sekogas analizite. Kaj momentot e
Неблагорно е да се зборува вака, јас пак после 2 неуспешни ин витра гука во Скопје отидов кај Таше и имав најдобри резултати. Нема правило каде ќе ни се погоди.
Мене ме гледаше вагинално после 12 недела почна абдоминално , после позитивна бета си отидов Кај него и уште одам кај него не го заменив .