Девојки здраво, да ве прашам дали некоја од вас има правено хсг во поскоро време кај Толовски да ми каже цена одприлика? Јас кога правев беше 4200 ама тоа беше пред скоро 4 год.
После тест со бета 1237.09 направен на 17-ти јануари, вечерва пред полноќ, пред да си легнам, на бришење имав жар црвена крв, со слаби менструални болки. Дали има простор за паника? Утре секако ќе се јавам кај докторот да прашам, но вечерва дефинитивно нема да заспијам.
Па што знам, само на бришење ми се појави, си велам секако е касно, па да видам до утре сабајле што и како ќе биде па да барам чаре.
Normalno e, ovoj pat sto go terame e ludilo. Podobro da izleze taa napnatost i emociite nadvor, ke se smiris posle toa. Za bockanje za vikend ides na dezuren, jas idev vo Jane Sandanski, so izvestaj, ampuli, spric i igli i me bockaa, ke bide se ok, veruvaj
ako ti na pisam zosto ke se fanes za glava , sigurno imam pricina cim pisav i toa na mnogu zeni so bile , sekoj razlicni pominale ima nekoj problem ? taka se osekjam deka treba da pisam, ne mora nikoj da me poslusa, ne e zborot neuspesno to inv nego mn dr rab aj cao
ти благодарам јас прашав во аптеката на систина и на неколку приватни аптеки доброснабдени немаше и го порачав од Грција во понеделник треба да ми стигне .
Na 12 den od transfer so 3 dnevni emrioni na test mnogu bleda linija, bhcg 19.6. So emriologot se slusnav vo ponedelnik da proveram pak da vidime dali ke se duplira. Ve molam vase iskustvo da spodelite dali e dovolno visoka beta na 12 den od transfer, dali da se raduvam ili da cekam do ponedelnik.
Ти благодарам мила, една друга членка веке ми пиша и се договоривме да ми ги прати. Големи гушки до тебе и фала ти уште еднаш
Од мое искуство, не се заврши добро. На 12 ден од ЕТ на 5дневен ембрион бета 26, после 2 дена пак проверка 50, па за 5 дена 150 и потоа почна да паѓа. Се надевам дрка кај тебе ќе е покасна имплантација и дека ќе си расте правилно. Среќно! П.С. Проверувај во иста лабораторија
Девојки, втор циклус после failed трансфер доцни веќе 5 дена (редовно на 28 сум добивала). Тест негативен. Нормално ли е ова или е нешто се пореметило?