Јас ги пиев после пункција 5 дена. Трансфер имав на трет ден, значи сум пиела уште 2 дена по трансфер и толку после само терапијата која ми беше дадена.
Devojki promesiv datum, sum bockala prolutex den porano of toa sto mi e dadeno na sema od doktorot. Sto da pravam?
Zdravo! Devojki, ke ve zamolam ako moze nekoj da mi ja objasni INF postapkata, vo plan ni e od sledniot mesec da pocneme so istata ...momentalno se oporavuvam od nukleacija na endometrioza oper. pred nedela ipol vo Sistina,a pred 2 meseci Organziski polipektomija. Samo toj od 4 dr mi go otkti na prv pregled. Istorija imam zad mene, edna prirodna bremenost bez ❤ reakcijavo 4 mesec.Ve molam i sto mislete SISTINA i koj dr. ili S. Organziski? Blagodaram na odg. odnapred
Zdravo ti posakuvam sto pobrzo za uspeh. Jas iskreno sum mnogu zadovolna od dr.Ivanovski pred 3 godini so 2 inseminacii ostanav bremena imam kerka 3 godini,sega momentalno sum so stimulacii za vtoro dete.
Вчера звонев во фонд, прашав дали се разгледени документите, ми рекоа дека не се разгледени.А ги поднесов во ноември ми побараа дополнителни документи ги испратив пред нова година.Жената таму ми рече дека дополнителни докуменити имало стигнати од октомври и уште не биле разгледани,што значи ќе си почекам за ваучер
Не разбирам, по некоја логика нели би требало дополнителните први да ги разгледаат? Тука читам дека се чека месец, месец и пол за одговор а за дополнителни испаѓа повеќе се чека. Ме интересира кои дополнителни документи ги побараа, ви фалеше нешто од списокот документи или нешто било застарено?
Дали има некоја за ивф со второ детенце.. после колку години почнавте??...ние после 4 години еве сега ќе почнеме пак со процедурата собирање документи...се одлучивме повторно кај Др. Трајковски... на 27 со прв обид успеавме...дај боже и овој пат да е така
И јас мислев дека брзо ќе стигне одговор.Пред 4 години кога поднесував побрзо мислам побрзо ги разгледуваа.Мене ми бараа нова потврда дека сеуште чувам замрзнати ембриони (ваучерот го користам само за трансвер)