utre ke napravis preku krv, neli? jas sakav da ti pisam denes, da te prasam, rekov aj da ne ti pravam pritisok. Cestitoooo i lesna bremenost.
Ne mila, vo sreda mi e 14 den. Fala vi na site , se nadevam ke ima visokaa beta. Ma siiite da imamee visoooki betii!!!
Zdravo.da ti kazam za spermogramot od iskustvo,moze da e od ista klinika na od edniot do drugiot da ima razlika eden mesec.I nie imavme samo od kaj organdziski.pozzzz i so sreka
a kade se pravi?kade pravevte i koj ve upati?zosto doseg nikoj ne ni posocil?ah lele nisto ne ni kazuvaat doktorive
I mene nikoj ne mi kaza. Posle dve neuspesni in vitra, samata si baram care. Po moja inicijativa tretiov pat ke pravam skrecing, inaku nemase nitu da go spomnat. Moras samata da citas, da prasuvas, da se informias, a potoa se sto ke ti ostavi vpecatok i mislis deka e soodvetno za tvojot slucaj, da go predlozis kaj izbraniot doktor. Normalno, poslednata odluka sto ke se pravi e negova, no po drugo e koga ke vidi deka ne si izguben vietnamec vo procesot, deka znaes koe za sto e i kolku e seriozna terapijata. Nemozam da se matkam so vitamini, femibion, aspirin, folna.... normalno, ke si gi pijam kako podrska na organizmot, no posle dva nespeha, smetam deka treba da se prezeme nesto po seriozno koe ke gi zgolemi sansite za uspesen transfer i srasnuvanje na embrionot za matkata. Skrecingot vo momentov barem za mene, mislam deka e soodveten.
Pa da se pridruzam i jas...vo vtornik imav transfer i sega najteskite denovi na iscekuvanje.I mnogu sum nestrpliva pa vcera pravev test ama bese negativen...mnogu e rano neli????
Fala!!!Pravev vo Plodnost.Pa toa netrprnie prvo se iznervirav ama potoa si vikam sto sakam jas 6ti den
Srcka napraj si u medika slobodno.Mene me lazea ne prizNaval fondo.Nema vrska mene mi odobrija ne slusi nikoj samo poveke nervozi ti praat.Mene Nikolov mi kaza oti priznavat I u pravo bese