@delvi nie imavme samo od remedika spermogrami pa ni odobrija bez problem @Libra88 cestitki so lesno i so ubavo vo bremenosta
neeee, mnogu e rano, nemoj, jas na 12 den vcera pravev i kako sto gledate edvaj vidliva vtora crtka. I sega si napraviv film da ne e mnogu niska betata... abe zeni, samo za filmovi sme stvoreni da rezirame.
Devojki, imam ostri bolki vo levata dojka. vcera bev na eho nisto nema. sigurno e od hormonite no bolkata e neizdrzliva. Ne znam sto da pravam. Dali ima nekoj so slicno iskustvo?
Izvinete sto se mesam ama da ti kazam i jas cesto imam takvi bolki i koga idam na kontroli vi Dijagnosticki doktorot mi ima kazano -ili na pamuk/krpa rakija da stavis i da drzis na mestoto ili eden list od zelka(so sukalo pomini po nego malku da omekne) i stavi go na gradata.Se nadevam ke pomine brzo ! I @Libra88 cestito i so srekja,te cekame vo Trudnicki Muabeti
Libra kakva ubava vest .Vo Newbor bese neli. Na koja vozrast si i koe invitro ti bese ova.I kakov problem imase
A ti go predlozi doktorot bendomtrijalno grebenje ili ti barase .Vo koja klinika bese .I koj problem go imase
Vcera sabajle mi se slosi od bolka, bev vo Newborn. Tie mi predlozia za eho i mi pratia krv za analiza na tromb.
Se bocav so kleksan ama neznam kako mnogu se povrediv ovoj pat, pomodreno I izdueno mi e mestoto. Ima mesto za panika???
правевме хепатит б и ц и хив и кај сопругот се показа хепатит б позитивне...па сега ке одиме највероајтно на дополнитерлни испитуванја да видиме дали е активен или пасивен...ке се одложи поднесуванјето на документи јас со е.коли тој со хепатит...ох леле трпениеее....
Nemas mesto za panika si napravila hematom, utre/zadutre ne se bockaj na taa raka, pomasiraj go mestoto so acidiborici ili uste podobro stavi obloga
Od iskustvoto na @Natasa. P kade sto I na mm mu najdoa pozitiven hep.B pa pravea sto pravea izleze deka bil gresen rezultatot. Obavezno da go povtorite vo druga klinika, ako ne I vo treta, znaat reagensite, aparatite da ne im se ispravni, bez razlika privatno/drzavno Za tvojata koli najnovo iznacitav mnogu falenja za cajot, masloto od divo origano
Pa pravevme vo ista klinika valjda nema da e gresen...mu dadoa uput za infektivno da vidi dali e pasiven ili aktiven...a imalo rizik i mene da me zarazi ..treba i jas da se sledam...a so vakvi rezultati ke ni odobrat li in vitro ima li nekoj iskustvo...
Јас пред неколку месеци имав едно болно топче на десната града. Ме фати страшна паника. 20 дена секој ден ставав лист од зелка (претходно го толчев со толчник за да пушти течност) и директно на градата, не на крпа или слично, не гори како што велат некои. За кратко го снема и сега е ок.
Pa ne veruvam deka ke vi odobrat, fond baraat isklucivo cisti rezultati poslusaj me napravete go ispituvanjeto uste eden pat na sosema drugo mesto I da sekako moze I tebe da te zarazi, preku nezastiten odnos, taka da....
Ve molam da mi kazete, ims li nekoja iskustvo so pokacen prolaktin i za kolku vreme se simnuva. Dali od fondot odobruvaat vaucer ako ti e pokacen prolaktinot, a se drugo e vo red?