Originalite se prakaat vo fond a za vas I kaj maticniot ginekolog kopii od site ispituvanja.pap 4D eho hiv hepatitis b I c 2 spermogrami od razlicni kliniki hormoni 3 den od ciklus komplet labaratorija mikrobioloski ne postari od 6 meseci. So sreka!
Во лабораторија Рамус во Скопје преку крв, па ги праќаат во Софија. Јас директно во Софија ги направив, но само преку крв и цената беше нешто пониска,резултати за 10 дена. А за од ендометриум, можеби некоја пишуваше да провериш низ темава...
Sistina ima, vo pravo e @Mihaela123456 Jas ne sum ispitala, ama imam citano deka dvata rezultati im trebaat. Nekoj imase napisano deka i MANU ispituva, prebaraj niz forumov
Mene i preku krv i preku endometrium doktorot rece podobra slika ima od 2 rezultat taka Jas preku endo. Cekav rezultat skoro 1.mesec Preku krv okolu 7-10 dena
Девојки после неуспешен трансфер обилно крварење, еве веќе 8ми ден од менструација никако да престане. Некој со слично искуство
Ako si primala estrogeni normalno e, jas imam obilni ciklusi posle neuspesen transfer. Ama sepak 8 dena obilno ne sum imala, postojano. Sega kaj tebe site li 8 dena se obilni? Ako e taka, da se konsultiras so doktorot, iako nema prostor za panika, endometriumot e zadebelen i sega se cisti
Дада сите денови имам обилно крварење. Докторот ми кажа да користам капки но не приметувам некоја разлика од капките. Дури веќе почна страв да ми е што губам толку многу крв, но веројатно ќе престане ...
Dobro utro. Sega se vrakam od labaratorija mi zedoja krv. Do 14 h treba da gi imam rezlutatite. Sabajle imav mnogu bled kafeav iscedok ko 2,3 tocki na vesot ,na brisenje nisto. Da se nadevam deka ne e nisto strasno i ke bide dobro. Ciklus po data trebase vo sabotata da dobijam ne dobiv, taka i da ostane
@le.soleil @JanaDarling @BelataMasai Vo Sistina samo preku krv go pravaat ili i preku krv i preku bris? I od prilika kolku kosta ako znaete?
Јас испитав во Систина, преку крв нк клетки панел и платив 5700 мкд. Резултати скоро за две недели. Се испитува во Турција.
Zdravo devojki ja sum nova sakam da podelam moeto iskustvo so vas veke 3,5 godini se obiduvame za bebence ama uste nisto ☹️ Spermogram e so polosa podviznost samo toa ostalo se e vo red. Pravefme 3 inseminaciji i pak nisto. Sega imame uste edna pa posle toa vantelesno. Ima li neko so slicno iskustvo ili nekoj savet poz na site
Zdravo devojki sakam da prasam za doktorkata Snezana Adamoska vo Sistina. Denes se javiv mi rekoa deka ne rabotela veke tamu a sakav da odam na kontrola pa dali znaete nekoja koja e kaj nejze dali raboti vo druga bolnica ili opsto ne raboti poveke.
Ne sum pravela Koga prasuvav mi kazaa samo preku krv okolu 100 evra Ne pravea bris Ama vcera nekoj od clenkive kazaa deka pravele i od bris