aaaa jas i so vas sum tuka, pa koj ke ve vlece kaj trudnicite ako ne jas ma site ke ve zavlecam so mene, spremajte se!!!
Одобруваат да,јас имам покачен пролактин и не ме вратија заради тоа ама можеби зависи колку е покачен мене ми е 30 а горна граница е 25 тебе колку ти е? @Libra88 честитам душо за високата бета,па неможев да чекам
Da, praksata govori deka se zgolemuvat sansite. Ne sum mnogu nacitana za ovaa metoda za poveke da govoram, no i jas se spremam vo momentov za skrecing, pa ke vidime sto rezultat ke izleze
Jas sakam I tuka da spodelam proletta go proslavivme uspehot na uspesno inf na @mdenkov no uste pogolema radost e sto na 12.01.2016god. mama @mdenkov na svet donese zivo, zdravo, pravo, masko bebe Morame da bideme hrabri, jaki, istrajni I nekoj nareden den da imame I nie vakov kraj, a sekako deka ke imame se vo svoe vreme
na peti imav transfer i od togas se cuvstvuvam izduvana kako balon i imam bolki vo gradite kako vo sekoj moment da treba da mi dojde.dali na nekoj mu se ima sluceno vaka
fala ti da ti kazam deka me utesi jas se plasev da ne mi dojde rano e ama posto nemam bas nekoj redoven ciklus se e mozno kaj mene
tabletite se vikaat dostinex se pijat po polovina apce nedelno.dve tableti se okolu 710 denari i se dovolni za eden mesec.inaku od fondodt ne ne vratija za prolaktinot tuku za tioridna(nemavme ispitano).a apcinjata mi gi prepisa lazareski rece ne e strasno cisto radi prevencija.
Vo Sistina ke pravam kaj Ivanovski sum. Sekako ke go spodelam iskustvoto, i onaka sama ne bi mozela da pominam niz toa, vie ste mojata podrska hug:
Toa e od stimulaciite sto gi primase. I jas imam neredoven ciklus, ama koga si pod terapija se treba da bide kako sto treba. Ne se sekiraj na 6 den nemoze da ti dojde, bidi spokojna.
Дечки, денес 9ти ден од инсеминација, станувам сабајле со онаа мала почетна болка во гради, повеќе на допир. Мајка ми вика не би требало од утрогестанот да имаш, односно додека го пиеш, да не ти е психа само... Ама мислам дека нема врска со психа, заболуваат малку. Искуства нешто? Да си ја чекам госпоѓата за недела дена? Обично недела дена пред добивање почнуваат да ме болат. И не се брадавици, туку целите. Сега не знам ни кога би добила, све ми се изремети со хормониве и терапијата... Гледам деновиве откако ми ја направија да мирувам колку можам повеќе, па уште празници; во превод седам и гледам како се дебелеам. Дојде ли смрдлата следната недела, излегувам и трчам од еден до друг крај на Скопје. Колку нервоза е собрана во мене!