Мама праша во систина колку е за продолжување? Нас не ни се јавија, а доцниме и не сме платиле уште. Ваљда ги немаат уништено
Тоа е вероватно доколку најдат некое ткиво со хистероскопијата па да се пушти на биопсија да се види што е, претпоставувам чим ти рекле ако најдат нешто, а брисот е со долга сламка и како шприц на крај и дирекно од ендометриумот влечи течност а и малку ткиво ја вшмукува фактички, воопшто не е болно, правев во њуборн и тие си пуштаа на испитување јас не носев ништо. Чим си имала имплементации мислам дека не е проблемот во ендометриумот ама и не е на одмет се напраи нормално со консултација со докторот што мисли, а пгд на ембриони кај вас ви препорачаа ли? Кај мене од два трансфери немаше ни една имплементација затоа се посомнева докторот на евентуална инфекција, зошто освен запушени туби кај мене, др проблем немаше, и кај мм супер спермограм.
Jas lani bev zagrizena isto deka ke ni gi unishtat im zvonev na oddelot za ivf mi rekoa ke mi se javat i gi unishtuvaat so nasha soglasnost. Togash trebashe da platam vo noemvri zatoa shto istekuvashe cela god.no me kontaktiraa po 2ipol meseci od pominata godina.Ke chekam od Sistina da me kontaktiraat. Ne se grizi nema mesto za toa.
Oh bre em i rekov na aptekarkata da poraci 3 i velam doktorot mi rece da imam 3 ona veli ne toa 3 e kolku ima vnatre, aj ke vidam sk ke mi kaze doktorot utrr koga ke ga bockam, bidejki tuka ja ima samo.po.poracka
NE se sekiraj. ako si vo sistina ke moze da gi imaat Kaj Niv PA da si kupis. Ako si na drugo mesto sigurno ima nacin
Девојки дали Др Татјана Макаровска Бојаџиева е докторка на трансфузија во Скопје? на мој термин не дава од каде е.. а матичнава ја нема на листата на трансфузиолози од Скопје
За годишна доплата на замрзнати ембриони (два), јас сум платила 21.000 во Октомври 22, не знам дали од тогаш има промена во цената.
Padnat im e sistemot denovive, ako ste proveruvale, zimaj so rezerva se sto ke vidis na moj termin. Seriozno drzavava ni e epten vo katastrofa otidena, da ne dade covek da se razboli.....zalno
Девојки помина една недела од хистероскопијата, првите 4 дена имав како циклус но не премногу обилно, прекина па почна исцедок и денеска пак како свежа крв.. колку време е нормално да биде вака ? И дали циклусот редовно да го очекувам...? Контрола имам дури по нареден циклус...
Jas krvarev pa moze nedela dena ama ne obilno. Neznam vo koj period si ja pravela histero, jas dva tri dena posle ciklus I posle mi docnese uste 7 dena. Inace imam redovrn cuklus. Mi kazaa deka e toa normalno.