Во систина ќе правам транвер,не ми се верува да дозволат да правам трансвер па од после да однесам ваучер.
Jas sum so hasimoto, ama ne mi dadoa decortin voopsto. I sega si placam hahaha si vikam ako ne bidne ovoj pat .... a mislev deka de pokriv celosno so se ama sum se izlazala . Sega ucam se , od medicinata imam 0 znaenje.
Мене истиот доктор, ми имаше препишано Декортин 5 дена да пијам од минатиот трансвер , а овој трансвер не го примив воопшто. Не мора да значи дека тој е пресуден.
Извини, може погрешно пишав, мислев истиот доктор што ми правеше трансвер двапати, еднаш ми пиша декортин, еднаш не. Иначе кај Лазаервски беа двата трансвери, ама и во Њу Борн секогаш ми давале дектортин по трансвер. Ама мислам дека тоа не е пресудно. Добро подготвен утерус и добри ембриони се пресудни за успех. И секако верба
Па и јас не знам точно зошто ги пијам, ама па и не морам све да знам. Од сезнаење до сега само сум била под стрес. Му верувам на докторот, не ми дал до сега ништо без врска. Да е успешно па после
Девојки, едно прашање: Дали некоја имала термин за добивање пример 10ти, а тест после ЕТ да треба да прави тек после терминот за добивање ? И дали, доколку не била настаната имплантација, добила на терминот за добивање сепак и под терапија ?
Da jas predhodnoto ivf na 10 den pocna kako rozevko na 11 kafeavko,se javiv mi rekoja mozi da ima jas im velam ova ciklus e i vistina na 12 den koga trebase da go pravam testot dobiv ako bev pokriena so terapija.
Да :{ истите како и секој виклус. Идентични. 6 ден од трансфер денес. А на 17ти ми е терминот за добивање... Бог да чува... ќе видиме...
Јас трансфер платив приватно 1200е ама пред скоро 2 год, беше успешен, исто така не ми се чекаше уште ради короната. Сега сигурно е поскапо. Види, прашај колку ќе те фати, па реши.