Devojki jas denes zedov rezultati od prolaktin,progesteron,teroidna i doktorot mi rece deka rezultatite se super i da pocnam so inv stom mi dojde ciklus... taka da posle 6 meseci pauza pocnuvam pak so borba
Девојки , Дали во скоро време имате искусво со Ремедика околку цел процес на ивф кај Петановски и со новиот ембриолог, и како се движат цените? Конкретно за природен циклус прашувам без анестезија- пунција, оплодување пикси, трансфер , пргледи .
Devojki dali nekoj dobil vaucer poslednava nedela?i dali ke imame problem so dobivajne vaucer poradii blokirajnevo na fondov?
Девојки наплаќаат царина за над 90 евра од iherb, нели? И колку би било царинето? Се мислам до кај 90 беше без ама ме фатило 98 евра и сега што е е…
Jas kolku sto razbrav nema komisii od koga e problemot so sistemot, znaci veke 2 nedeli i nema da ima dodeka ne se sredi problemot, a toa kojznae koga. Informacijata mi e od poznata koja sto raboti vo komisija, a voobicaeno koga ima problemi, potoa imaat pogolem intenzitet na sredbi za da gi zavrsat nasobranite aplikacii. Znam deka dokumenti primaat ama samo tolku, nisto natamu za zal.
Јас денес се јавив и ми рекоа дека се надевале дека наредна недела ќе имале комисија, што не ми се верува.И плус имале и промена на директори, а од кога ќе одобрат требало директорот да го потпише ваучерот,што значи ќе се помине доста време.
бластоциста ми е вратена, дали и тоа има врска со висината на бетата, уфф ќе пукнам до понеделник повторно да проверам
Јас правев два трансфери кај докторот и терав со него три години, последниот во декември, двата со ваучер. Докторот е прилично оптеретен бидејќи е сам на ивф, и беше прилично расеан. Јас работев со Даниела ембриологот и имам прекрасно искуство со неа ама она сега е на породилно, новиот ембриолог ми беше само на трансфер. Што од цена те интересира конкретно?