Ne znam shto baraat vo fondot, ama cisto za tebe ispitaj mutacii na krvta I napravi si histeroskopija. Mene mi pocnaa postapka bez ovie ispituvanja pa zavrsiv so tri neuspesni transferi. I posle se ispitano uspesen cetvrti transfer i vcera bevme da potvrdime srceva akcija… vi ja posakuvam na site ovaa sreka ❤️
pa da. jas prviot pat otidov kao dijagnosticka no vnatre se bese so athezii pa bese laparosopia adheoliza..shto znaci si imase dosta za cistenje vnatre. racunaj ako pocnuva od 1600, 1600 e dijagnostickata samo.
Ти благодарам за советот, каде може да се испитаат тие мутации и како, кој треба да ми даде упат дали гинеколог или матичната и колку време се чека за резултатите?
Мислам дека јас во Авицена правев, приватно испитував, околи 3000 или и повеќе беше. Не ме фаќај за збор, пари летаат на сите страни. Може најверојатно и државно ама јас немам правено. https://avicenalab.com.mk/events_and_news/nov-proshiren-genetski-test-za-detekcija-na-tromboza/
Maticniot ginekolog mi zakaza na transfuziologija kaj Dr. Jani… kolku shto se sekavam plativ okolu 3000 den i rezultati dobiv za dve nedeli.
Женски јас да се пофалам денес се јавија имаме 2 ембриончина понеделник трансфер дали пред трансфер одевте на работа?
Со среќа и да се фатат! Јас не одев, земав два дена одмор пред трансферот, после тоа со тој извештај отворив боледување. Јас почувствував потреба да се тргнам од работа зошто ми е стресна, да се релаксирам и да сум одморена за трансфер.
Фала ти многу и јас сакам а и добив совет малку да се одморам пред трансфер затоа прашав да ме глупаво
Здраво на сите , веќе подолг период сум со вас и ве следам , во моментов правам прво Ин витро после 6 години борба зашто немавме никаков проблем ниту јас ниту мојот сопруг , до сега направени безброј испитувања и 3 инсеминации , денес ми беше трансферот со два ембриони со некои ознаки што не ги разбирам искрено , па доколку некоја би ми помогнала за едниот ембрион има ознака с1г1 а за другиот компакт и цело време ми е на мисла тоа денес
Da duri i kako podmochana se osekjav,iscedokot go imav i pri dvete ivf. Potenje isto. So lesno i so uspeh da ti bide❤
Zdravo,i nie se dogovorivme da pravime histeroskopija i biopsija na endometrium. Pred tret transfer. Kade pravevte vie ,js za vo sistina se spremam oti tamu mi e cela postapka