Dostineks kje ti doesat poracaj si, mene od ponedelnik vo vtornik mi donesoa. Dali taka e nonstop ne znam. I mene mi bese into, posto od petok za sabota trebase, I nikade go nemase
Мила ако си од Скопје во синлаб можеш со упат, истиот ден ќе имаш резултати(сабота) стискам палци за висока бета
Zdravo devojki... posle prvoto uspesno ivf , kerkichkata e veke 2ipol godini se odlucivme za vtoro da probame , imame zamrzanti dva blastocisti. Dokumentite gi podnesovme na 17ti ovoj mesec , koga ima komisija vo fzo ednas nedelno ? Kako odi so odobruvanje dali se ceka mnogu sega? Inaku cela prethodna procedura i bremenost ja isterav so forumov ovde pa bese i korona vreme bash ,ama mnogu pozitivno vlijaese na mene druzenjeto ovde so chlenkite se nadevam deka ke bide taka i ovoj pat. Ubav den
Komisija nemase podolgo vreme zaradi padnatiot sistem na fzom. Se nadevam kje pocnat so rabota sega otkako kazaa deka e vraten vo normala. mislam deka ima clenki sto cekaat od dekemvri. Ako ima nekoja sto dobila vaucer vo brzo vreme e super znaci rabotat
Jas taman gi spremiv otidov kaj maticnata vika nema da moze .. nemozam elektronski da te prijavam i nishto , potoa mi rece javi se vo fondot prasaj dali moze bez elektronskata prijava , se javiv mi rekoa moze odi podnesi gi ... e sega ke cekame
Јас чекам од ноември.Оваа недела имале комисија и ги разгледале сите документи до крајот на годината.И наредната недела ќе имало уште две комисии.
Не сум, ама завршив раб сабајле, рекоа рез на мејл ке ми ги пуштат денеска. И сега ке пукнам дури чекам. Рекоа околу 12.30 ке биле готови. Ако не стигне меил, околу 13ч ке се нацртам таму
Фала ти мнг на одговорот. Сопругот се радува дека е над 10, јас пак прашалници. Сега гледам 22 IU/L. A на нет наоѓам рез со мили mIU/ml... сега ке студирам биохемија за викенд Фала ти уште еднаш ме окуражи малце. П.С. Да има и кај тебе фалби. Ке проверам понеделник пак.
Знам како ти е сите сме исти, биди мирна и смирена бетата е супер, а во понеделник можеш пак да си направиш да не те"јаде црвот"