Ете од пусти страв... Таман петок пред викенд да имам за што да се замарам... Инаку бев еднаш на контрола, ми потврдија бременост во матката, има гестациски сакус 7мм, контрола пак за една недела... Може не требаше ич да проверувам, може се е во ред, ама ете ме копка цело време.
Ne se sekiraj betata bitno e da raste ne e tolku bitno dali se duplira pravilno ili ne nie vo 6 ned slusnavme I srceva akcija
Мила, после 2-3 бети кој се покачуваат, можеш само на ехо да одиш и да гледа др. дали имаш јолк сак, како се развива и тн. Нема потреба од толку следење на бета, зашто кај сите жени се различни вредностите. Ако си шеста, за 1 недела веќе може и срцева да имаш.
I koenzim I NAC doziranje 2 pati po edna tableta. . Za NAC Na upatstvoto pisiva deka e I za podobrouvanje na plodnosta.
Девојки, Natural killer клетки каде се испитува ? И дали со брис од ендометриум може и тоа да се провери? Дали Newborn, Систина или Ремедика испитуват? Липидната инфузија од форумот имам прочитано дека е добра за тоа а двајца различни др. не ми ја препорачуват.
Jas za nareren proces ke insistiram na nejze. A toa sto ne mi ja preporacuvat ne deka imalo steta nego nemalo dokazeni rezultati za uspeh, spored istrazuvanja I statistika . Poveke pri tansplantacija ja preporacuvale...
И јас барав интралипифна инфузија но и мене не ми ја даде докторот со образложение дека од неа се згрутчува крвта
А, кај кои доктори сте во постапка ако не е проблем да споделите што не ја препорачуваат? @bebe2023 @Dijana DM
Primas kleksani. Jas ja imam primano, nikogas d dimeri ne mi pokacila. Tocno e deka kako kontraindikacija e toa, ali zatoa se pokrivame so kleksani. Btw i hormonite predizvikuvaat zgrutcuvanje na krvta. Jas mislam deka e dobro da se primi
Јас пијам метил фолат и метил б12( истите овие од сликата), исто коензимQ10, Zn+Se. VitaminD 1000. Незнам да ти кажам што е подобро.... претходно пиев Пренатал на Новалек .... Добри се претпоставувам сите
Nikoj neznae sto e podobro za zal ovie mi gi dadoa od Bitola I Niv gi pijam valjda se kvalitetni! A cinkot vit D vit C I B compleks gi pijam na svoja raka iskreno. Koga Imas maka ke probas sve sto ke procitas deka na nekogo pomognalo. Ke vidime nareden ciklus sto ke se desi ovoj ciklus na vtor den imav folikul od 15mm I se odlozi rabotata za zal. No si se tesime deka taka trebalo da bide!