Јас земам како маслени капки од Д3. Зошто го нема веќе Вигантолот, сега само овие ги најдов што се маслени, што е важно за ресорпцијата. Стискаш од пумпицата директно во уста. Мене почнаа киселини да ме фаќаат од сите таблети и капсули, па последен пат земав капки. Споделувам ако некој има иста мака. Се др е скоро исто што сподели.
Во врска со витаминиве, матичен млеч е многу добро да се пие, го има и во капсули а природен уште подобро. А сакав да прашам, пишав во темата ама немам одговор, овде сте поактивни, хистероскопија само на ГАК и по приватниве прават?
Девојки здраво, вториот циклус по неуспешно ивф кое беше на природен циклус правено дали ви доцнеше и колку? И кога ви се регулира циклусот? Имам симптоми за циклус ми се смируваат па пак ќе ми се појават. Благодарам.
Vtoriot na vreme bese kaj mene ( ivf so stimulacii) ama 3 ot ne mi dojde , imav pozitiven test ( prirodna bremenost) i gi imav istite simptomi kako tebe .
Ovie gi najdov vo srbija. Ista generika so bromergon. Dimitrov mi rece tie se . 1000 dinara dva paketi gi kupiv.
И кај мене е втор циклус после неуспешно ивф со стимулации и ми доцни еве 10 дена …. Исто се појавуваат симптоми па ке се смират …
Девојки некоја со искуство со акупунктура да ми пише во лп. Имаше една во близина на кафе ли….Читав тука на форумот за неа, но неможам да најдам. Ако има некоја искуство да ми пише
Здраво. Денес ми е 7ми ден од трансфер и имам малку крв кога се бришам на тоалетната. Дали е можно да добијам толку рано после трансфер?