Со среќа кај двете јас сум 4 ден после трансфер само знаци за добивање имам од време на време друго ништо
Тоа можеби е имплациско крварење јас имав така на 9 ден од трансвер а сега имам бебче 3 ипол месеци со среќа кај сите
Kolku stana transferot vo Sistina? Se spremam za mart, april, pa da si planiram finansiski da se spremam
Случајно наидов на твојот коментар. Може ли да ми кажеш дали е сѐ во ред сега со бременоста? Кај мене трипати по ред се дуплираше вредноста (проверував на три дена), прво 330, па 892, па 2635. Нешто не ми даде мир и отидов уште еднаш да проверам по три дена. Се изненадив кога видов дека од 2635 се зголемило на 3424. Уште не знам што да мислам... Утре ќе одам на втора контрола, пред една недела само ми потврдија сакус на ехо и ќе проверам уште еднаш hcg ама многу се плашам од резултатот. Ако може да ми кажеш дали е сѐ во ред со твојата бременост? Извини ако те вознемирувам, немам како да се утешам до утре. Поздрав.
Не знам дали ќе те утешам, меѓутоа сакав да ти укажам дека како што напредува бременоста односно кога вредноста на бета е повисока, дуплирањето не се врши точно на 48 часа како што е во првите денови.Може да бидат потребни повеќе часа за да се постигне дупла вредност.Еднаш постирав тука табела за дуплирање, ама еве пак.По ова што го пиша мене ми личи дека вредноста на бета кај тебе добро расте.
Не мора да значи дека вредноста ке се дуплира и мојата не се дуплираше правилно па имав успешна бременост и бебче од 3 ипол месеци сега, битно е вредноста да расте да не паѓа кај тебе е супер убаво си расте кај мене првиот пат беше 391 вториот по 3 дена 601 значи не е дуплирана но сепак се беше во ред
Jas plativ 36000 na 24ti Januari isto na priroden ciklus.. ama osven transfer nisto dr nemase dodatno.. imam plakano I po 100000 so dr dodatni inekcii posle transfer. Zavisi od protokolot.
Krio transfer? Bas ke ti ispratam smetka od posledniot cisto da napravis razlika. Pri raka mi bea od predhodni transferi..moze nekoj special sale mi dale, 4 transfera vo edna godina napraviv.
Баш чудно... со свеж ембрион правев, а таа цена ми ја кажаа и телефонски Се изненадив од цената на пункцијата 20.800 тоа па малку ми дојде... Ти благодарам се измалтретира сметки да бараш
Verojatno toa e cena za svez transfer.. mene gledam za sveziot mi naplatile 102000 za transfer na dva embriona, a zamrznat e okolu 35-36000.