Здраво Ова ми е резултатот од генетски мутации. Имам две неуспешни инвитра, дали проблемот можеби е во митациите? Ве молам за совет
За овие мутации, треба обавезно по два клексани по утврдена бременост. Метил фолат, метилкобаламин и аспирин беше мојата терапија од Др Јани. Обавезно консултација со трансфузиолог. Пиши ми лп.
Со овие мутации јас примав цела бременост клексан, метилирана фолна, б12 и и другите витамини но обавезно консултација со трансфузолог и јас имам претходни 3 неуспешни бремености природни без оваа терапија потоа со терапијата имам успешна бременост со инв
Јас сум со хетерозигот ITGB3, MTRR И хомозигот MTHFR677 и ми беше даден еден клексан дневно.. имав спонтан - не се разви срцева реакција.. во консултација со Јани стоеше на тоа дека според него е доволен еден клексан.. значи со овие мутации можно е да треба по два клексани?
Што мислите за овие генетски мутации, клексан по еден дневно примав, аспирин и метилирана фолна и метилиран б12.
2 хормона-2.750,стоп инек. - 2.030,пункција 20.800,прог.инек.-2.030 и трансфер 55.300,имав 2 прегледи не ми ги наплатија.... грубо 83.000 вкупно
Девојки здраво, Сакам да споделам со Вас една убава вест и да Ви дадам на сите надеж и никогаш да не се откажете. Јас сум со ниско амх и после 2 неуспешни трансфера јас сум останата приридно бремена. Само се молам на бога се да биде во ред до крај
cestitki, daj boze se da bide vo red. kolku ti bese nisko amh? jas sum so nisko amh i visoko fsh i nemaat mnogu nadez doktorive, a jas samo se molam na gospod da se sluci nekoe cudo.
Kakva ubava vest Bog e golem bravo ti cestitam i od srce ti posakuvam se da bidi vo red do kraj te guskam
So lesno do kraj, Gospod e golem i cuda se slucuvaat. Isto i mene mi se sluci, so ista dijagnoza slabi rezervi i eve Bog mi dari cudo, vo race mi e mesec ipol ima. Na site Bog da im dade vakvi cuda!
Преубаво се да биде во ред до крај Те молам сподели со нас колку беше АМХ то зошто и јас сум со ниски рез.