Ви Благодарам девојки. Само да биде се во ред до крај. Од срце Ви посакувам сите наскоро да се радувате. Мојот амх испитан пред повеќе од 1 година беше 0.8 на едно место а на друго 0.95.
Да, вчера. 18.79 беше. Не пишав зошто не се осеќав баш нај нај. Не ми е јасно. Се јавив кај сестрата ми кажа премногу рано сум испитала и таа разлика ништо не значи. Зошто во саботата на 10ти ден беше 22. Ми рече никако да не испитувам наредни 5-6 дена. Или е биохемиска или ке расте. Секогаш е нели помеѓу овие две, или бременост или не ...И сега чекам... а кашлам сеуште... Што ишло лесно?... А денеска како некои менструални болки, ама не баш јасни или јаки... ако може да дремнам и во сабота да се разбудам.
И да се дополнам, за кашлицата што се не испив, сируп од аптека, домашен сируп правев, 3 кесиња чај од бел слез, скоро две паковања некој друг чај што имам дома, од жалфија пастили за лижење, негро бомнони, алпико некои бомбони, чај од ловоров лист... кашлам, бубрезите да си ги плукнам... ако после ова се е успешно, јас ке частам... И да, уште се надевам, зошто сеуште немам добиено
Jas ke ispituvam sega na ovoj ciklus dr mi preporaca histeroskopija so bris/ biopsija na endometrium za da proveri za nk kletki. I dokolku ima spomna za intralipidna infuzija. Mi rece deka ja primale i trudnici so hasimoto. I deka samara terapija e eftina,nz jas sum vo sistina i najverojatno i tamu ke ispituvam okolu 48000 mi rekoa. Nz nekoja pozitivno iskust6od drzavna ima
Jas vcera pravev histeroskopija septum na matka po eden mesec kontrola pa zapocnuvam procedura za vtoro ivf zdravje boze
Devojki, Dobiv ciklus koj mi e vtor posle invitroto, nokjeska i sabajle krvarev sega vekje ne. Mozno e samo eden den ? Epten se ispaniciv vi se slucilo vakvo nesto
Jas na heterozigot imam poveke mutacii, zatoa bockam po dva kleksani. Stom ti kazal deka, po eden e dovolno, sigurno e taka.